Web Analytics
More
    Reklāma

    No 1. septembra Latvijā būs nopērkams Coolpad Modena 2 viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Pēc 365 stilīgi pavadītām dienām kopā ar Coolpad Modena, klāt ir šī 2015. gada varoņa pēctecis, Coolpad Modena 2! Šoreiz Coolpad ir uzmanīgi ieklausījies lietotāju viedokļos, un ir radīts jauns, vēl vieglāks, skaistāks un pat vēl stilīgāks Coolpad Modena 2!

    Šim skaistajam divu sim karšu Coolpad tālrunim ir 5,5” 2.5D izliektā stikla ekrāns, 2GB RAM, 16 GB iekšējā atmiņa un četru kodolu 1.0 GHz MediaTek MT6735p procesors. Coolpad Modena 2 ir Android 6.0 (Marshmallow) operētājsistēma ar Cool 8.0 saskarni, kas sola labāku uz lietotāju orientētu pieredzi. Lai gan tālrunim ir 2500 mAh baterija, tas ir tikai 7,8 mm plāns un izcili viegls, tā svars ir tikai 143 grami. Coolpad Modena 2 korpuss ir veidots no plastikāta, bet ar īpašu 3D lāzera griešanas tehnoloģiju, kas ļauj tam izskatīties kā augstākās klases viedtālrunim.

    Reklāma

    009

    Lai papildinātu tā skaisti izliekto aizmuguri, Modena 2 priekšpusei ir 2.5D izliektā stikla ekrāns ar pret pirkstu nospiedumiem noturīgu pārklājumu. Modena 2 ir HD augstas izšķirtspējas ekrāns, kas nozīmē, ka visas detaļas ir skaisti attēlotas. Mēs esam arī uzlabojuši ekrāna spilgtumu dienasgaismā un palielinājuši ekrāna attiecību pret korpusu uz 73%! Atbilstoši Coolpad modeļu standartam, Modena 2 ir viena atvilktne SIM kartēm, kur iespējams vienlaicīgi ievietot divas SIM kartes, vai arī vienu SIM karti un vienu micro SD karti (līdz 32 GB).

    Iespējams, pati stilīgākā Modena 2 iezīme ir tās uzlabotā kamera pašbildēm. Tai ir 8 Mpix platleņķa objektīvs (83,6°), lai vienā bildē būtu redzami visi jūsu draugi. Labākām disko un romantiskām nakts pašbildēm esam pievienojuši zemas izšķirtspējas f/2.2  (kas ir par 44% gaišāk nekā Modenai). Coolpad Modena 2 kamerai ir arī skaistuma režīms, kurš ļauj lietotājam veikt dažādas izmaiņas savā pašbildē: mainīt acu krāsu, ādas krāsu, nodzēst defektus u.c. Abām kamerām (8Mpix priekšējai un 8Mpix aizmugurējai) ir arī amizanta iezīme, kas mēģina uzminēt lietotāja vecumu un pievieno bildei jautru tekstu, ar ko vēlāk var dalīties kā smieklīgu foto sociālajos tīklos.  Fotogrāfējiet kā profesionālis, izmantojot mūsu kameras PRO režīmu, kas ļauj mainīt tādus parametrus ka ekspozīcijas laiks, krāsu piesātinājums un manuālais fokuss.

    Veidojot Modena 2, Coolpad pievērsa uzmanību tam, lai tā lielo ekrānu būtu viegli kontrolēt. Jaunais vadības centrs ļauj ātri piekļūt biežāk izmantotajām komandām, pavelkot ekrānu ar pirkstu no apakšas. Savukārt pavelkot ekrānu ar pirkstu no augšas, redzēsiet visus jau labi zināmos paziņojumu ierakstus. Tālruņa lielo ekrānu ir iespējams viegli kontrolēt ar viena pirksta palīdzību, izmantojot vairākus gudrus palīgrīkus, C pogu un jaunu veidu kā pārslēgties starp lietotņu mapēm.

    Modena 2 būs pieejams no 1. septembra pie mobilo sakaru operatoriem un mazumtirdzniecības pārstāvjiem. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 169 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    19.08.2016 12:11

    Tā kā bilžu nav, paskatījos internetos – nē, Modena 2 ir plakans un neizliekts.
    2.5D izliektā stikla ekrāns acīmredzot apzīmē noapaļotās maliņas.

    Padomāsim, kāpēc tā – ja stikls ir pacelts virs korpusa, nevis gremdēts, tas ļauj uztaisīt pašu korpusu par mm plānāku, kultivējot plānā gal…telefona tēlu. Bet stikls nu jau ir virs korpusa, bet noapaļojot malas un nosaucot to par divarpus dē, dizaina defekts tiek pasniegts kā efekts. Jādomā, ka tagad stikls ir vēl mazāk pasargāts. Bet nu lai tā būtu, galvenais ka cilvēkiem patīk.

    digitalk
    19.08.2016 22:13
    Reply to  x

    vai drīkst to nosaukt par skujuziepi?

    x
    19.08.2016 22:27
    Reply to  digitalk

    skuju…ziepi? vai ziepis no kautkurienes?

    laikam jau drīkst.
    ķīnieši ir sīksti un neizrāda emocijas.

    tāpēc var nosaukt par skujuziepi.

    digitalk
    19.08.2016 23:33
    Reply to  x

    ķīnīzeri regulāri ir kretīni, kas labprāt grib uzmest pircējus. tas gan nav ķīniešu ekskluzīvs paņēmiens…

    Ilmārs
    20.08.2016 15:41
    Reply to  digitalk

    Digitalk, jūs bildē izskatāties kā izspļauts kiops. Pīlādžoga superhīts.

    digitalk
    20.08.2016 16:56
    Reply to  Ilmārs

    kas nah ir kiops? esmu krāsots pēc klasiskās anekdotes par ‘рыжая наглая морда’, tiesa tagad tikai uz dzd.

    digitalk
    20.08.2016 21:27
    Reply to  Ilmārs

    wrong. es nekad neesmu bijis lillā (pillā neskaitās). tikai no sarkanbrūna līdz elektro oranžam :)

    http://carlo.nest.lv/images/fido-people/richie.jpg

    Ilmārs
    21.08.2016 19:08
    Reply to  digitalk

    Baigā retro bilde, pirms 2000. gada varētu būt uzņemta, vai arī pēc 2000šā tikai uzņemta ar ziepju trauku.

    Didzis Strazdins
    19.08.2016 15:43

    Kārtējais ĶĪNIEŠU mazbudžetnieks

    Reklāma