Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon iepazīstina ar SPEEDLITE 430EX III zibspuldzi

    Jaunākie raksti

    Canon paplašina EOS sistēmu, laižot klajā SPEEDLITE 430EX III. Jaunā zibspuldze ir radīta, lai paplašinātu fotografēšanas iespējas, tā aizstāj Speedlite 430EX II un piedāvā dažādas novatoriskas funkcijas, ieskaitot integrētu radio vadāmību, kas paver radošu gaismošanas iespēju pasauli gan amatieriem, gan profesionāliem EOS fotogrāfiem.

    Gaismas spēks uz delnas

    Jaunā SPEEDLITE 430EX III ir Canon šī brīža jaudīgākā vidējās klases Speedlite zibspuldze. Maksimālais sniedzamības skaitlis 43 (ISO 100) nodrošina pietiekami daudz jaudas, lai izgaismotu objektus atšķirīgos apstākļos, un elastību darbam kopā ar papildu zibspuldzēm, izmantojot radio vai optisko tālvadības sistēmu. SPEEDLITE 430EX III piedāvā arī lietotāja kontrolētu platu vai šauru gaismas staru ar objektīva pārklājuma diapazonu no 24 mm līdz 105 mm vai 14 mm, izmantojot iebūvēto adapteri.

    Reklāma

    Zibspuldze SPEEDLITE 430EX III, kas lieliski piemērota radošiem fotogrāfiem, ļauj lietotājiem eksperimentēt ar ārpuskameras apgaismojumu, izmantojot Canon radio vai optisko bezvadu vadības sistēmu kā galveno zibspuldzi vai kā palīgierīci. SPEEDLITE 430EX III ir savienojama arī ar kamerām, kurās ir  integrēts Speedlite raidītājs, ieskaitot EOS 760D un EOS 70D, un to var izmantot nekavējoties kā ārpuskameras zibspuldzi ar kameras izvēlnē vadāmu izvadi un barošanu.

    SPEEDLITE 430EX III pievienojas Canon ārkārtīgi elastīgajai radio raidītāju (RT) sistēmai, sniedzot lietotājiem iespēju vadīt līdz piecām RT zibspuldžu grupām, kurās var būt līdz 15 zibspuldzēm katrā grupā, attālumā līdz 30 m. SPEEDLITE 430EX III iespējams vadīt arī ar Canon ST-E3-RT vai Speedlite 600EX-RT ierīcēm, lai varētu turpināt paplašināt profesionāļu un amatieru pieejamās iespējas.

    Izmēros mazāka, salīdzinot ar savu priekšteci, SPEEDLITE 430EX III sniedz fotogrāfiem pārnēsājamu papildu gaismas avotu un piedāvā ātrāku enerģijas pārstrādi, nodrošinot neuzkrītošu zibspuldzi, kas vienmēr gatava nākamajam fotouzņēmumam. Turklāt noliecamais adapteris ļauj radīt maigāku zibspuldzes gaismojumu, kas lieliski piemērots, fotografējot telpās, kur nepieciešams dabiskāks un pievilcīgāks apgaismojums.

    Iekļautais oranžās krāsas filtrs ļauj lietotājiem pielāgot vai kontrastēt zibspuldzes gaismu ar apkārtējiem gaismas avotiem, un integrētais atspulgu panelis sniedz iespēju pievienot portretiem mirdzumu, lai tos atdzīvinātu. SPEEDLITE 430EX III ir arī jauns, uzlabots un izgaismots punktu matricas LCD displejs, ar kura palīdzību viegli vadīt jebkuru zibspuldzes aspektu, kā arī Multi-Control taustiņš, kas piedāvā īsceļus uz pamata funkcijām.

    SPEEDLITE 430EX III galvenie parametri:

    • Jaudīga, taču pietiekami kompakta, lai paņemtu līdz jebkur
    • Vienkārša vadāmība un intuitīva saskarne
    • Izmantojiet tālvadības zibspuldzi, lai radītu vēlamo ainu
    • Uzņemiet pievilcīgus portretus, izmantojot atstaroto gaismu
    • Integrējas ar citām Speedlite ierīcēm kā daļa no EOS klāsta
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    12.07.2015 09:44

    fcuk… gaismas spēks uz delnas… tas ir spēcīgi teikts…

    x
    12.07.2015 09:57

    >piedāvā ātrāku enerģijas pārstrādi

    fotogrāfam no zibspuldzes vajag apgaismojumu, nevis enerģijas pārstrādi – ar to viņš tiek galā pats :))

    droši vien yongnuo vai kā šos sauc, drīz izgudros ko gaužām līdzīgu.

    KKTK
    21.07.2015 09:32

    Svars kopā ar baterijām? Un kam tas dzeltenais plastmas?

    Uldis M.
    14.10.2015 17:09
    Reply to  KKTK

    Dzeltenais plastmass manuprāt ir gaismas filtrs – lai pasiltinātu no zibspuldzes izstaroto gaismu – attiecīgi nodrošinot patīkamākus krāsu toņus… kaut kā tā.

    Reklāma