Web Analytics
More
    Reklāma

    Android neveicas Eiropā, Galaxy S6 pārdošanas apjomi vasarā aug

    Jaunākie raksti

    Tirgus izpētes uzņēmums Kantar publicējis jaunāko informāciju par Samsung šī gada flagmaņa Galaxy S6 pārdošanas apjomiem, kas beidzot sāk kāpt. Tiek pieļauts, ka Galaxy S6 pārdošanu pozitīvi ietekmējuši pieejamie viedtālruņa apskati, kas Galaxy S6 ir slavinājuši. Galaxy S6 esot kļuvis par trešo pārdotāko viedtālruni ASV aiz iPhone 6 un vēl arvien populārā Galaxy S5.

    Android operētājsistēma turpinājusi uzvaras gājienu ASV, kamēr Eiropā Android pārdošanas apjomi turpina samazināties. Kantar atklāj, ka ASV tirgū Android operētājsistēmas pārdošanas apjomi kāpuši par 2.8%, kad to salīdzina ar pagājušo gadu, bet Eiropas “lielais piecinieks” – Lielbritānija, Vācija, Francija, Itālija un Spānija – uzrāda Android operētājsistēmas pārdošanas apjoma kritumu par 2.9%.

    Reklāma

    Ķīnas tirgu šobrīd dala nu jau trīs spēlētāji. Apple un Huwaei pievienojies arī Xiaomi, turklāt visi trīs līderi atrodas viens no otra apmēram 0.5% attālumā. Xiaomi un Apple cīnās tirgus dārgākajā daļā, kamēr Huawei  aizpilda budžeta klasi.

    comtech_dataviz_mar_15

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    02.07.2015 10:58

    andra kritums pats par sevi neko neizsaka, ja nav info vai palielinājās citu OS daļa vai vienkārši mazāk pērk (maina) telefonus….kā noprotu, tur figurē pārdošanas, ne lietošanas cipari.

    Reklāma