Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC One ME būs pirmais viedtālrunis, kas meties MediaTek jauno procesoru skāvienos

    Jaunākie raksti

    HTC oficiāli izziņojis jaunu, veiktspējīgu Android Lollipop viedtālruni One ME, kas nonāks pārdošanā Ķīnā. It kā mums neinteresanti, tomēr šis ir pirmais viedtālrunis pasaulē, kas saņem nesen izziņoto MediaTek Helio procesoru, precīzāk – 2.2 GHz astoņu kodolu 64-bitu Helio X10 procesoru.

    HTC One ME saņēmis dizaina nianses no jau esošiem One E9+ un One M9 modeļiem, bet tam būs plastmasas noformējums ar metāla rāmi. One ME tiks pie pirkstu nospiedumu nolasītāja, BoomSound skaļruņiem ar Dolby Surround skaņu, 4G, divām SIM kartēm un 5.2 collu QHD (1440 x 2560) ekrāna.

    Reklāma

    Viedtālrunim būs 20 megapikseļu kamera ar 4K video uzņemšanas iespējām un divu krāsu LED zibspuldze. One ME saņems 3 GB RAM un 32 GB atmiņu, kā arī microSD atbalstu – tātad visu, kas atrodams arī pie mums pieejamajā One M9 modelī. Par viedtālruņa pieejamību citos tirgos pagaidām ziņu nav, kaut arī MediaTek Helio procesoru saime tika speciāli veidota konkurencei Eiropā un ASV ar tur izplatītajiem augsto plauktu Snapdragon astoņsimtās sērijas procesoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    05.06.2015 03:19

    Kaada jeega no tiem MediaTek procesoriem, ja driveri nav publiski pieejami. Atjauninajumi nebus. Ja nopirki ar 5.0 versiju tad ar to arii paliksi. Custom ROM arii nebus pieejami iipashi daudz.

    Reklāma