Web Analytics
More
    Reklāma

    “OK Google”, iespējams, piespiedu kārtā atgriežas Galaxy S6 un S6 edge

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka pirms pāris nedēļām no Galaxy S6 and S6 edge viedtālruņiem pazudusi iespēja vadīt viedtālruni ar OK Google balss komandām. Google Now un citos trešo pušu palaidējos OK Google balss komandas strādāja, bet TouchWiz UI Galaxy S6 and S6 edge viedtālruņos neļāva izmantot OK Google balss komandas.

    Google jau paspējusi sniegt atbildi, kas nav pārsteidzoša. Samsung S Voice lietotne konfliktējusi ar OK Google balss vadības aktivizēšanu. Šobrīd tiek ziņots, ka OK Google atgriežas Galaxy S6 and S6 edge viedtālruņos. Lai savā Galaxy S6 and S6 edge aktivizētu OK Google, nāksies atinstalēt un vēlreiz atjaunināt Google lietotni.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Samsung speciāli ar Samsung S Voice lietotni nomākuši funkcijas kopējošās OK Google balss komandas, bet Google reaģējusi un Samsung uzspiests vairs šādi nerīkoties. Google lietotnes atkārtots jauninājums tiek galā ar Samsung žuļiku ievārīto putru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    A
    01.06.2015 13:08

    Vienkārši pasakiet man kāds, priekš kam ir vajadzīgas tādas lietas, kā S Voice, S Translator un vēl nez cik citas. Tās visas taču ir Android natīvās iespējas (un Google ir daudz labākas apps priekš šīm funkcijām)?

    Matiss
    01.06.2015 13:39
    Reply to  A

    Varbūt viens no variantiem varētu būt tas, ka piemēram Google Play serviss nav pieejams Ķīnas tirgum.

    Reklāma