Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC samazinot One M9 detaļu iegādi par 30%

    Jaunākie raksti

    Šis ir kārtējais gads, kad tiek pārdalīts Android viedtālruņu tirgus, turklāt zaudētāju lomās arvien uzskatāmāk nonāk lielie ražotāji. Jau iepriekš rakstījām, ka Samsung iet visai švaki ar Galaxy S6 un S6 edge tirdzniecību, un tagad tiek baumots, ka arī HTC One M9 pārdošanas apjomi ir tik niecīgi, ka ražotājam nākas būtiski samazināt detaļu pasūtījumus.

    Baumu avots norāda, ka HTC par 30% samazinājis One M9 komponenšu pasūtījumu apjomus, kas var norādīt tikai uz ļoti zemiem pārdošanas apjomiem, tie būtiski atpaliek no HTC plānotajiem. Protams, šīs ir uzskatāmas par baumām.

    Reklāma

    Tiek minēts, ka One M9 ir pārāk neizteiksmīgs, tas tikpat kā neatšķiras no vecākā One M8 modeļa, kā arī daudzus potenciālos pircējus baida Snapdragon 810 karšanas problēmas. Konkurenti spēj piedāvāt labāku cenu un daudzas papildus iespējas, kas iet gar degunu ļoti konservatīvā One M9 izvēles gadījumā.

    Lēto viedtālruņu tirgus tiek pārpludināts ar daudziem un dažādiem Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Lenovo, Coolpad un citu ražotāju modeļiem. Tie ir lētāki par HTC modeļiem, un tajā pašā laikā piedāvā labāku tehnisko specifikāciju. Tiek pat ziņots (un tās nav baumas), ka 20. maijā Taivānas biržā HTC akciju cenas sasniegušas zemāko līmeni 10 gadu periodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.05.2015 17:57

    Nesen cilvēki brīnījās par mikrosoftu, kas ražo kaudzi ar lētā un vidējā līmeņa telefoniem. Izrādās, daudzi cilvēki tomēr apjēdz, ka flagmanis dzīvo tikpat ilgi (vai maz) kā lētais, dara aptuveni to pašu, bet izmaksā nesamērīgi daudz. Vienīgi ļauj identificēties pelēko aitu barā kā spilgtai personībai pat ja tas notiek uz krīta :)))

    Banans
    23.05.2015 14:23

    PĀRĀK daudz jau grib noslaukt… Es saprotu ‘flagmenis’ 500-600Eur cenā.. bet ja viedtelefons/flagmenis maksā pie štukas tad sorry, man tādu mantiņu nevajag! Es labāk pa to naudu nopērku jau tīri normālu mašīnu nevis telefonu/mantiņu kurai turklāt pie normālas lietojamības katru dienu jāmeklē ir elektrības rozete, rozetes nav – vari savu mantiņu ar naglu kokā pienaglot!

    23.05.2015 15:21
    Reply to  Banans

    Ja cilvēks apsver ideju iegādāties auto par 500-700 EUR (un es nebūt nesaku, ka tā ir slikta doma), tad šāds telefons pavisam noteikti nav obligāti pērkamo produktu sakarā :) Par laimi šobrīd ir pieejams vesels lērums ~100 EUR mobilo telefonu, kas nu jau ir kaut cik lietojami.

    Reklāma