Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S6 un S6 edge pārdošanas apjomi iepaliek aiz S5 un S4

    Jaunākie raksti

    Ja var ticēt ziņas avotam, tad tikai šobrīd Galaxy S6 sērijas viedtālruņi sasnieguši 10 miljonu piegādes atzīmi. Turklāt, kā jau tas ar Samsung ierasts, runa ir par piegādēm veikaliem, nevis par faktiskiem pārdošanas apjomiem, kad viedtālrunis nonāk pircēja rokās. Galaxy S6 un S6 edge nonāca tirdzniecībā 10. aprīlī, tāpēc tiek lēsts, ka jaunās Galaxy S sērijas pārdošana ir lēnāka par Galaxy S5 un Galaxy S4.

    Galaxy S4 sasniedza šo pašu rezultātu 27 dienās, kamēr Galaxy S5 tas prasīja 25 dienas. Iespējams, ka Galaxy S6 un S6 edge tirdzniecības apjomi ieskriesies, kad tiks nedaudz samazināta viedtālruņu cena un tie nonāks pie vēl lielāka mobilo operatoru skaita.

    Reklāma

    Mēs tā arī neesam savā starpā vienojušies par Galaxy S6 un S6 edge labumu vai sliktumu. Man ļoti patika Galaxy S6 edge, kamēr Kristaps ne tik labi atsaucās par Galaxy S6 darbību ilgākā termiņā. Starp citu, vakar uz reklāmas staba redzēju, ka viens mobilo sakaru operators piedāvā Galaxy S6 par 29 eiro mēnesī (divu gadu līgums), kas šādai ierīcei nemaz nav slikta cena, kad to ņem pie operatora.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma