Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Hyperlapse ir jauns superrīks Android foto entuziastiem

    Jaunākie raksti

    Microsoft jau atkal aplaimo Android lietotājus ar kādu fantastisku lietotni, ja vien neesi pret pāris liekiem klikšķiem un pievienošanos beta testētājiem Google+ servisā. Hyperlapse ļaus veidot tā saucamos time lapse video, kad filmā tiek apvienoti daudzi momentuzņēmumi. Tas dod iespēju veidot mežonīgi paātrinātus video ar, piemēram, zāles augšanu.

    Hyperlapse nav ne pirmā, nedz arī pēdējā time lapse video lietotne Google Play veikalā, bet Microsoft esot izveidojis algoritmu, kas veido 3D karti ar kadrā redzamajiem objektiem. Tas palīdzot izveidot iespaidīgākus un vienmērīgākus paātrinātos video. Vismaz tā sola Microsoft.

    Reklāma

    Microsoft uzstāj, ka Hyperlapse iespējams izmantot arī bez statīva – tieši tik spējīgi ir izstrādātie video stabilizēšanas algoritmi. Uz to pilnībā ieteiktu nepaļauties!

    Hyperlapse šobrīd pilnībā saderīga ar Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edgeSamsung Galaxy Note 4Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9, HTC One M8HTC One M9 un Sony Xperia Z3. Sākumā pievienojies Google+ kopienai un tad dodies uz Play veikalu.

    https://www.youtube.com/watch?v=twncW4PLdsY

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    15.05.2015 23:02

    vispār jau saderīga ar jebkuru android kuram ir 4.4, tikai attiecīgi jānovelk apk fails un manuāli jāuzliek, ja google play saka, “nav saderīgs ar jūsu tālruni”
    Uzliku, 5min paspēlējos, un pazuda mēslainē. Pagaidām beta, grūti ko spriest, bet neatbalsta 4k video. Turklāt izejošajam video slikta kvalitāte, low bitrate

    Mārtiņš Vācietis
    16.05.2015 09:58

    WP arī ir šī programma. Man uz lumia930 sanāk 1280×720 un bitrate 6704kbps.

    Reklāma