Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu MX5 varētu saņemt ekrānu bez sānu apmalēm

    Jaunākie raksti

    Meizu MX5 baumas pieņem spēkus un tiek ziņots, ka jaunais ražotāja flagmanis tiks izziņots speciālā pasākumā 30. jūnijā. Meizu MX5 būs ražotāja pirmais viedtālrunis, kas tiks veidots pārsvarā no metāla, kā arī MX5 saņems pirkstu nospiedumu lasītāju Home pogā.

    Lielākais Meizu MX5 jaunums būs ekrāns bez sānu apmalēm, kas iepriekš nebija nevienā baumu ziņā parādījies. Šobrīd tikai daži viedtālruņi var lepoties ar daļēji līdzīgu ekrānu un mums tuvākais ir Samsung Galaxy S6 edge. Tiesa, S6 edge ekrāns tikai rada iespaidu, ka tas sniedzas līdz abiem viedtālruņa sāniem, bet no Meizu MX5 tiek gaidīts tas pats, ko iepriekš paveikuši ZTE ar Nubia Z9, Oppo ar R7 Plus un, iespējams, arī Vivo X5Pro. Meizu MX5 darbinās MediaTek MT6795 astoņu kodolu procesors ar takts frekvenci līdz 2.2 GHz.

    Reklāma

    meizu-mx5-renders-leaked-02 meizu-mx5-renders-leaked-01

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.05.2015 09:55

    VT pasaulē liela, iespējams, pārāk liela vērība tiek veltīta telefona apmalēm. Nepareizs spēka pielikšanas punkts. Ir jāstrādā pie energoefektivitātes, pie bateriju tehnoloģijām un pie softa.

    Svimart
    12.05.2015 11:02
    Reply to  x

    Tieši manas domas! Kas tie par telefoniem kas jālādē katru dienu…. Nokaras, apstājas, restartējas….Bija senos laikos labs telefons iphone 4s, tagad ar jaunāko softu vispār nelietojams… Xcover2 vispār softiski nelietojams jau no paša sākuma! N8 gan tjūnēja līdz bija ok, un tad pats nosprāga…

    Reklāma