Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE Nubia Z9 varētu kļūt par pirmo Galaxy S6 edge līdzinieku

    Jaunākie raksti

    ZTE Nubia Z9 varētu kļūt par pirmo Galaxy S6 edge līdzinieku, kas arī tiks pie noapaļotām ekrāna malām. Pieejamie ZTE Nubia Z9 presei paredzētie attēli norāda uz neredzēti plānām ekrāna apmalēm. Šobrīd Nubia sērija nav populāra ārpus Ķīnas, bet tiek baumots, ka ZTE ar jauno modeli Nubia Z9 dosies arī uz citiem pasaules tirgiem.

    Samsung Galaxy S6 edge līdzinieks varētu neiegūt liekto AMOLED ekrāna tehnoloģiju, bet tās vietā varētu tikt izmantota kāda cita tehnoloģija vai viltība. Jau iepriekš rakstījām, ka Oppo patentējis tehnoloģiju super plānu ekrāna apmaļu izveidei. Iespējams, ka Oppo ir radis iespēju dzīvē realizēt gandrīz pilnīgu atteikšanos no ekrāna apmalēm. Ražotājs ir iesniedzis tehnoloģijas patentu, kas norāda uz neredzēti plānām ekrāna apmalēm. Pavisam no tām Oppo nav izdevies izvairīties. Oppo patenta pieteikumā norādīts, ka faktiski tiks izmantota esošā ekrānu izveides tehnoloģija, bet viena no ekrāna stikla kārtām lauzīs gaismu tā, lai attēls nonāktu arī pašās ekrāna malās. Šādā veidā pie minimālām ekrāna apmalēm varētu tikt arī budžeta klases viedtālruņi.

    Reklāma

    Baumo, ka ZTE Nubia Z9 saņems 5.5 collu 1440 x 2560 izšķirtspējas ekrānu un Snapdragon 810 procesoru. Viedtālrunim būs 3 vai 4 GB RAM un pirkstu nospiedumu lasītājs.

    zte nubia

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    14.04.2015 13:19

    Izskatās pēc ihpona klona, tikai vajadzētu noalgot normālu mākslinieku jo modeļa nosaukums aizmugurē nav izlasāms.

    makcraft
    15.04.2015 13:35

    Man liekās ka ir labi pat ka nosaukums nav salasams! Jo “Nubia” man asociējās ar vārdu “NOOB” vai “NEWBIE”. Un vel izklausās ļoti tuvi “Lumia” – tas jau ir stulbi.

    Rynas
    01.05.2015 00:10

    ha tas nav īstais zte nubia picture coping paste other model…

    Reklāma