Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīt Maltā sāksies IFA 2015 globālā preses konference

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ, no 23. līdz 26. aprīlim, Sankt-Džulianā (Malta) norisināsies IFA 2015 globālā preses konference, un mums ir īpašs prieks, ka 300 uzaicināto žurnālistu vidū būs pārstāvēts arī Kursors.lv.

    Konferencē uzstāsies tirgus pētījumu ļaudis no GfK un IHS-DisplaySearch, kā arī elektronikas ražotāju – Philips, Haier, Grundig, TP Vision, ZTE, Gibson Innovations un Microsoft, pārstāvji.

    Reklāma

    Spriežot pēc publicētajiem īsajiem pieteikumiem, uzmanības centrā būs IoT (Internet of Things) un gudrās mājas tēmu loks.

    Apskatot dalībnieku sarakstu un salīdzinot ar iepriekšējajām IFA globālajām preses konferencēm, interesi izraisa šīgada jaunpienācēji – ZTE (kurš, kā ziņojām, nupat uzsācis patentu strīdu ar Huawei), Gibson Innovations un Microsoft.

    Īpaši interesanti šķiet divi pēdējie – ja atļausit minēt, tad Gibson, visticamāk, nāks klajā ar plašpatēriņa dzīvesstila/audio produktiem (šobrīd, domājams, vairumam Kursors.lv lasītāju šis vārds saistās ar labām ģitārām), bet par Microsoft šobrīd zināms tikai runātāja vārds un amats – Braiens Binjaks (Bryan Biniak, General Manager, Developer Experiences, Microsoft). Cerēsim, ka šādai noslēpumainībai ir vērā ņamams un elpu aizraujošs pamats :).

    Pati IFA izstāde, kā jau gandrīz katru gadu kopš nu jau tik tālā 1924. gada, notiks Berlīnē septembra sākumā.

    -Būs interesanti, un mēs noteikti dalīsiemies iegūtajā informācijā un atziņās!

    AvotsIFA
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    y
    22.04.2015 15:56

    Atļaušos ciniski piezīmēt, ka Gibson ir tā pati Philips audio sadaļa, kura nu jau kā veca nauda ceļo no viena īpašnieka pie otra. Ja neticās, tad šeku – http://www.newscenter.philips.com/main/standard/news/press/2014/20140428-philips-to-sell-woox-innovations-to-gibson-brands.wpd#.VTeZ2pM3RKoZ262MI

    Reklāma