Web Analytics
More
    Reklāma

    24. aprīlī notiks biznesa tehnoloģiju konference “DPA INDUSTRY DAY 2015”

    Jaunākie raksti

    Microsoft, IBM, Frost&Sullivan un daudzu citu pasaules līmeņa uzņēmumu pārstāvji no Eiropas un ASV pulcēsies vienkopus tepat Latvijā vērienīgajā informācijas tehnoloģiju konferencē „DPA INDUSTRY DAY 2015” jau šo piektdien, 24.aprīlī. Starptautiski atzītie tehnoloģiju eksperti un vizionāri sniegs ieskatu jaunākajos biznesa tehnoloģiju sasniegumos, prezentēs nākotnes tehnoloģiju vīzijas, bet pats galvenais – dalīsies pieredzē un ar praktiskiem piemēriem par to, ko ar šīm tehnoloģijām var iesākt ne tikai IT speciālisti, bet arī ikviens uzņēmējs vai ierēdnis.

    Mākoņrisinājumi, Big Data, mobilās tehnoloģijas, biometrija u. tml. – lielākā daļa no mums uz jautājumu vai esam par tiem dzirdējuši, piekrītoši mās ar galvu. Bet ko šie termini īsti nozīmē? Vai tie ir ikdienišķi IT risinājumi vai izrāvums no zinātniskās fantastikas? Un galvenais – ko man un manai organizācijai šis tehnoloģijas spēj dot, vai vispār vajag, cik tas izmaksās? Atbildes un jaunu, praktisku skatījumu uz šķietami sarežģītajām IT nākotnes tehnoloģijām sniegs pasaulē vadošie biznesa tehnoloģiju eksperti pirmajā „DPA INDUSTRY DAY 2015” konferencē 24.aprīlī Rīgā, kinoteātra “Splendid Palace” telpās.

    Reklāma

    Konference – solis tuvāk Latvijas uzņēmēju konkurētspējai pasaulē

    “Latvijas uzņēmumu spēja konkurēt Eiropas un pasaules tirgū ir ārkārtīgi nozīmīga valsts ekonomiskajai izaugsmei. Šajā digitālajā laikmetā informācijas tehnoloģiju izmantošana var būt izšķiroša biznesam. Šobrīd tikai daļa Latvijas uzņēmumu pilnībā izmanto informācijas tehnoloģiju dotās iespējas, tādēļ novērtēju šādu pasaules līmeņa konferenču norisi Latvijā,” par „DPA INDUSTRY DAY 2015” iniciatīvu saka Latvijas ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola.

    “Informācijas tehnoloģijas šodien ir it visur mūsu ikdienā un turpina attīstīties, arvien paplašinot cilvēku un biznesa iespēju robežas. Teorijā šo tēzi apzinās teju ikviens, bet praksē joprojām lielā daļā gadījumu cilvēki, kas atbild par uzņēmējdarbības attīstību un IT cilvēki vienā un tajā pašā uzņēmumā vai iestādē funkcionē kā divas, nesaistītas sistēmas. Vienlaikus, tehnoloģiju attīstība notiek tikai un vienīgi tādēļ, lai uzņēmumi un organizācijas gūtu no tām maksimālu labumu, sasniedzot savus mērķus,” situāciju nozarē komentē DPA direktors Gatis Ošs. “Daudz dzirdēts, ka IT uzņēmumi sūkstās par šo situāciju, tomēr vienlaikusi tieši pašai nozarei būtu jāstrādā, lai to mainītu. Pirmās “DPA INDUSTRY DAY 2015” mērķis ir beidzot tuvināt uzņēmumu un organizāciju darbības stratēģisko plānošanu ar mūsdienu IT sniegtajām iespējām. Veidojot pasākuma programmu un piesaistot runātājus, īpašu uzsvaru likām uz to, lai šī nebūtu vienkārši konference par tehnoloģijām, bet gan par to tiešu ietekmi un mijiedarbību ar uzņēmumu un organizāciju attīstības mērķiem.”

    Vairāk kā 450 dalībnieku un 16 pasaules profesionāļi no 9 valstīm

    „DPA INDUSTRY DAY 2015” uzstāsies 16 starptautiski atzīti profesionāļi no visas pasaules – ASV, Vācijas, Serbijas, Slovēnijas, Igaunijas, Latvijas, Portugāles, Polijas un Lietuvas. Viņu vidū tādi vadošie savas nozares eksperti kā:

    • Franck Leveque (Vice President for Automotive and Transportation, Frost & Sullivan, Germany) ar lekciju “Top Global Mega Trends and Their Impact on Business, Cultures and Society”;
    • Imran Razzaq (Microsoft Director, Cloud Services, Public Sector, UK) ar tematu “What’s Next for Your Industry and City?”;
    • David Balazic (CONSALTA Director, Slovenia) ar lekciju “Can you afford (not) moving to the Cloud?”;
    • Michael Stasiewicz (IBM Maximo Client Technical Professional, USA) ar lekciju “Manage Your Complex Growing Age Of Assets”;

    Konferencē uzsvars likts uz IT tehnoloģiju jaunākajām tendencēm, mākoņrisinājumu jaunumiem un iespējām biznesa attīstībā, kā arī IT jaunāko tehnoloģiju izmantojamību tādās šobrīd aktuālās jomās kā valsts drošība, pilsētvides un satiksmes infrastruktūras attīstība u.tml.

    Konference ir centrālais pasākums nozarē, kas klātienē pulcēs vairāk kā 450 Latvijas un Latvijā esošu ārvalstu uzņēmumu vadītājus, ierēdņus, lēmumpieņēmējus valsts struktūrās, IT vadītājus un speciālistus, kā arī citus interesentus, sniedzot iespēju būt soli priekšā praktiskajās zināšanās par notikumiem un tendencēm, kas jau šobrīd maina nākotnes biznesa vidi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma