Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina ar LG UX 4.0 mobilo ierīču saskarni (video)

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šodien iepazīstināja ar savu jaunāko mobilo ierīču lietotāju saskarni LG UX 4.0, kas tiks piedāvāta flagmaņa viedtālrunī LG G4, kuru prezentēs aprīļa beigās. Atjauninātā lietotāju saskarne sola būt vienkāršāka un krietni intuitīvāka, kā arī tā labāk izpratīs un reaģēs uz katra lietotāja individuālajām vajadzībām.

    Kopš Quick Memo un QSlide ieviešanas tālrunī Optimus G 2012.gadā, LG ik gadu nodrošinājis būtiskus lietotāju pieredzes (UX) funkciju uzlabojumus:

    Reklāma

    • UX 1.0: Quick Memo, QSlide – Efektīva pārvalde
    • UX 2.0: KnockON, KnockCode – Lielāka ērtība
    • UX 3.0: Gesture Shot, Touch & Shoot – Vieglāka un vienkāršāka lietošana
    • UX 4.0: Camera Manual Mode, Smart Notice – Personalizēta lietotāju pieredze

    Līdz šim UX uzlabojumi galvenokārt koncentrējušies uz lielāku ērtību nodrošināšanu visiem lietotājiem. Ar jauno LG UX 4.0 uzmanība tiek pievērsta optimizētāku un intuitīvāku ērtību nodrošināšanai katram atsevišķam lietotājām, lai sniegtu pielāgotu ierīču lietošanas pieredzi.

    Vienkāršāka un intuitīvāka lietošana

    LG ir radījis ērtāku lietotāju pieredzi, vienkāršojot saskarnes dizainu un atvieglojot funkciju lietošanu, likvidējot liekās konfigurācijas. Piemēram, Quick Shot ir jauna funkcija, kas nodrošina lietotājiem iespēju ātri uzņemt fotogrāfijas, divreiz nospiežot telefona aizmugurē izvietoto Rear Key taustiņu pat brīdī, kad ekrāns ir izslēgts.

    Plašāks specializētu izvēļu klāsts

    UX 4.0 lietotājiem arī sniedz plašāku iespēju klāstu, kas balstīts uz viņu pašu izvēlēm un interesēm. Jaunā kamera piedāvā trīs lietotāju režīmus – Simple, Basic un Manual, lai apmierinātu visu veidu fotogrāfu vēlmes, sākot ar amatieriem un beidzot ar profesionāļiem. Simple Mode visu grūto darbu padara automātiski un joprojām nodrošina lieliskas fotogrāfijas. Savukārt Manual Mode funkcija piedāvā konfigurāciju un iespēju klāstu, lai nodrošinātu pilnībā kreatīvu kontroli.

    Uzlabotais kalendārs arī nodrošina plašāku izvēļu klāstu, sniedzot lietotājiem iespēju izvēlēties un organizēt atsevišķus sociālajos medijos publiskotus notikumus, vienkārši pavelkot un kalendārā ievietojot pasākumus.

    Saskarne, kas saprot lietotāju

    Uzlabotā Smart Notice funkcija saskarnē UX 4.0 sola nodrošināt krietni personalizētāku informēšanu par laika apstākļiem, ceļojumiem un citiem notikumiem, analizējot lietotāja ikdienas režīmu un ceļojumu grafiku, kā arī apvienojot šo informāciju ar lietotāja dzīvesveida paradumiem.

    Vēl viens lielākas personalizēšanas piemērs saskarnē LG UX 4.0 ieraugāms Galerijā, kurā iespējams radīt konkrētiem notikumiem īpašus albumus, balstoties uz vietu un laiku, kādā uzņemta katra fotogrāfija. Šī atjautīgā personalizēšana nodrošina pat vēl lielākas iespējas ar Ringtone ID, kas automātiski rada unikālu zvana toni katram zvanītājam, kurš atrodas lietotāja biežāk lietoto kontaktu sarakstā.

    „LG UX 4.0 nodrošina vienkāršākas, ātrākas un intuitīvākās iespējas G4 izmantošanai, pateicoties jaunajām un uzlabotajām funkcijām,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Juno Čo. „Mēs turpināsim labāk izprast mūsu klientus, lai varētu turpināt nodrošināt inovācijas labākai dzīvei ar mūsu uz cilvēkiem vērsto pieeju”.

    LG G4 UX_4.0 LG G4 UX_Calendar

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma