Web Analytics
More
    Reklāma

    Antutu izziņo ātrākos gada pirmā ceturkšņa viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    2015. gada pirmie trīs mēneši nu ir aiz muguras un pie pircējiem sāk palēnām nonāk arī jaunie un ar milzu jaudām apveltītie viedtālruņu flagmaņi. Populārā sintētiskās veiktspējas testu lietotne Antutu apkopojusi jauno flagmaņu spējas un nevienam nav pārsteigums, ka jaunie procesori uzrāda būtisku izrāvienu.

    Samsung Galaxy S6 un S6 edge ar vairāk kā 10 000 punktiem pārspēj nākamo sekotāju HTC One M9. Pēc jaunajiem modeļiem nāk pagājušā gada spīdekļi Samsung Galaxy S5, Meizu MX4, Google Nexus 6 un Samsung Galaxy Note 4.

    Reklāma

    Top-10-Performance-Smartphones

    Antutu izdalījis arī atsevišķu mobilo procesoru topu 2015. gada pirmajiem trijiem mēnešiem. Šeit atkal izceļas Samsung ar pašu veidoto Exynos 7420 procesoru. Exynos 7420 procesors par gandrīz 2000 pārspēj divējādi vērtēto Qualcomm Snapdragon 810.

    Top-10-GPU-Performance-q1-2015

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    02.04.2015 10:19

    Nez, vai kāds tiešām skatās tos testus un tabulas, izvēloties VT? Vēl jau nav viss tiktāl attīstījies, ka VT+dokstacija aizstātu arī laptopu vai desktopu, līdz ar to zvaniem+mob. aplikācijām jaudas pietiek vienmēr, drīzāk jāskatās ekonomiskums (jā, arī baterijas ietilpība tiešā veidā neietekmē ekonomiskumu, rijīgs CPU + sūnains softs izrīs arī ietilpīgu bateriju).

    erikiss1
    02.04.2015 13:54

    HA. Var jau taisīt ar milzīgu jaudu procesoriem, daudz RAM utt. Bet ko tad dod, ja softs ir nestabils un liederīgi neizmanto dotos “dzelžus”, un tādēļ VT karas, Un mums tiek stāstīts, ka tādēļ viņam vajag “stiprus dzelžus”, bet tai pašā laikā tas neatrisina problēmu! Problēma jau nav jaudas trūkumā, bet neliederīgajā izmatošanā.
    Pirms vairāk kā 10 gadiem lielākajai daļai PC lietotāju bija švakāki tehniskie parametri, bet visi tik grieza xp un bija priecīgi.
    Tejau brīžam izskatas, ka jaunie VT ir pārāki par budžeta porķikiem (i3; 4GB RAM utt), bet vai tiešām tā ir?

    varisb
    02.04.2015 14:57

    Tiešām tie sintētiskie testi neko daudz neparāda ,vismaz ne lietotājam svarīgu.Svarīgākais kā jau te minēja ir plūdamība un ikdienas ātrums no aplikācijas uz aplikāciju.Paskatoties jaunā galaksija apskatus ka viņi tiešām ir paveikuši lielu darbu izravējot touch wizu un aprīkojot ar labāko viedtelefonā atrodamo soc. Snapdragons kaut kā tā nepārliecinoši izskatās.Jāgaida kas būs ar snapdragon 820.Un vai tad top gpu listā nevajadzēja būt abolim ,cik man zināms tiem ir ļoti jaudīgs gpu risinājums.

    02.04.2015 18:26
    Reply to  varisb

    Mja, tikko pie mums testā bija Galaxy S6 un tas, protams, sintētiskajos veiktspējas testos rāda skaistas lietas. Praksē pirmo nedēļu darbojās plūdeni un patiešām forši, taču pēc nedēļas uzrāvos uz faktiski visās Android ierīcēs pieredzēto iebremzēšanu. Jauns telefons (kas maksā iPhone cenā) tomēr nedarbojas tik plūdeni. Tērp to Android dajebcik smukos korpusos, tas savā būtībā joprojām nav 100% plūdens.

    P.S. Kārtības labad gan jāsaka, ka mans OnePlus One pat pēc dažu mēnešu lietošanas īpaši nebremzē, taču ik pa laikam vienkārši pavisam uzkaras/izslēdzas. Ja nav problēmu ar bremzēšanu, tad ir problēmas ar stabilitāti. Meh.

    Kaspars
    02.04.2015 19:11

    tramvajs (šeit domāts teicams tramvajs ar teicamām sliedēm un arī ar mega dārgu biļeti) iet pa sliedēm, autobuss pa ceļu, privātais auto arī pa ceļu, bet kurp vēlies (tas uz savu atbildību). Ja pietiek ar tramvaja maršrutu, tad viss būs ļoti plūdeni, bet tikko sagribēsi ārpus sliežu ceļu tad būs… nekas nebūs! tur tramvajs neiet! Katram savs!

    02.04.2015 21:20
    Reply to  Kaspars

    Jā, piekrītu, bet ne visos gadījumos. Galaxy S6 principā mēģina būt kā iPhone 6. Pat vizuāli izskatās ļoti līdzīgi. Maksā abas ierīces praktiski vienādi un abu ierīču gadījumos lietotāji visdrīzāk neko nerūtos/nedžeilbreikos un ierīces lietos tādas, kādas izņēma no kastīties. OK, Samsung ierīces gadījumā kaut kādos aspektos būs tehnisks (arī jūtams, piemēram, kameras ziņā) pārākums, tomēr ja salīdzina abu ierīču darbību, Galaxy S6 iepaliks. Tātad, kaut kas nav labi ar vienu no šiem tramvajiem.

    erikiss1
    02.04.2015 23:25

    Teorētiski ābolam ir sliktāka kamera, bet te jau japaskatas reāli salīdzinājumi dažādās gaismās utt. Jo ne vienmēr tehniskie parametri norāda uz pārākumu. Vēl tās visas lēcu padarīšanas un vis pārējais.

    P.S. Protams, ka gan jau ir tādi testi un bla bla bla, bet katram mums acs arī vēl savādāka, un katrai acij sava krāsu gamma tīk savādāk, un katrs redzam savādāk.

    Kaspars
    02.04.2015 23:42

    Hmm..tātad vēljoprojām ieejot veikalā ar 700eur man jautājumi nerastos..
    Tiesa, uzskatu, ka 700eur tefonam ir maķenīt par daudz :)

    Ksspars Lccis
    03.04.2015 11:13

    Kristap, vai varētu studijā, plīz, saraktu ar lietotnēm un utilītiem, kurus jūs sainstalējāt tajā S6 testēšanas laikā? Nopietni, pilnu listi! Es vnk sastopos ar to katrub dienu – cilvji brēkā ka viņiem andris nav plūdens (C) Kristaps… tad es paskatos, ka viņiem piedzīts pilns ar visādu figņu – failu menedžeri, vīrusu ķērāji, bateriju utilīti – un tas viss foonā griežas un ēd resursus un nenes nekādu labumu, bet ir tak piedāvājums – pilns veikals ar sūdiem – jāgrābj!!!!

    03.04.2015 12:11
    Reply to  Ksspars Lccis

    Telefonos neizmantoju nevienu no tevis pieminēto kategoriju aplikācijām.

    Nettwerk
    09.04.2015 14:30

    Beidzot Kristaps ir nokjeeris un sapratis, ko es teicu 2 vai pat senak gadus atpakalj. Skumji ka bija nepieciesams ilgs laiks lai ssprastu. Bet daziem kaa Ksspars Lccis joprojam nedalec. Apple ari ar jauno iOS ir nonaacis lidziga situaacijaa. Ko es vairak norakstitu vairak iOS 6 nepietiekamo RAM apjomu un ne lidz galam optimizetu OS. Gaidam iPhone ar 2Gb RAM, tad bus jau ok.

    Ingus Keivs
    03.04.2015 12:09

    Android jau ir stutēts uz Java, un kā zināms, Java performances ziņā pamatīgi atpaliek.

    Reklāma