Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics šodien laidis klajā uzņēmuma jaunākos viedtālruņus – Galaxy S6 un Galaxy S6 edge. Tajos apvienoti augstākās klases materiāli ar modernākajām Samsung tehnoloģijām, tā radot jaunus dizaina un veiktspējas standartus.

    „Ar jaunajiem Galaxy S6 sērijas viedtālruņiem Samsung ir spēris būtisku soli mobilo ierīču attīstībā, pateicoties uzlabotām un inovatīvām tehnoloģijām, kā arī rūpīgi izstrādātam dizainam, kas veidots no augstvērtīgiem materiāliem,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. „Mēs piedāvājam mūsu lietotājiem daudzpusīgus mobilo ierīču risinājumus, mūsdienīgu dizainu, jaunākās uzlādes iespējas un plašas kameras funkcijas.”

    Reklāma

    DSC05354

    Samsung_Galaxy_S6_edge (4)

    A video posted by Kristaps Skutelis (@krizdabz) on

    Pārdomāts dizains un jaudīgas iespējas

    Galaxy S6 un Galaxy S6 edge ir veidoti no metāla un stikla. Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais ekrāns, kam ir izliekta forma abos tā sānos. Ierīces korpuss ir veidots no šobrīd izturīgākā Corning® Gorilla Glass® 4 stikla, un ir pieejams vairākos krāsu toņos – baltā, melnā, zelta-platīna, topāza zilā un smaragdzaļā. Atspoguļojot dabisko gaismu, kļūst redzama stikla īpašā tekstūra.

    Lai radītu jauno viedtālruņu dizainu, izmantota pirmā šāda veida materiāla apstrādes tehnoloģija un īpaši augsti kvalitātes kontroles kritēriji, padarot Galaxy S6 un Galaxy S6 edge par unikālām ierīcēm tirgū. Augstvērtīgo premium klases izskatu papildina arī pilnībā pārveidota un uzlabota lietotāja saskarne, kas ievērojami paaugstina ierīces funkcionalitāti un lietojamību. Tā vienkāršo aplikāciju lietošanu un ļauj dažādām funkcijām un iestatījumiem piekļūt vēl intuitīvāk.

    Ātra un gaiša kamera izteiksmīgiem attēliem

    Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņiem ir spēcīga un gaiša priekšējā un aizmugurējā kamera. Ar F1.9 gaismas spējas objektīvu un augstas izšķirtspējas attēlveidošanas sensoru aprīkotā priekšējā (5 MP) un aizmugurējā (16 MP) kamera nodrošina izcilu attēlu kvalitāti, pat fotografējot vājas gaismas apstākļos. Asus un izteiksmīgus attēlus sniedz Auto Real-time High Dynamic Range (HDR) dinamiskā diapazona režīms, Smart Optical Image Stabilization (OIS) optiskā stabilizācija un IR Detect White Balance attēla baltā balansa noteikšanas tehnoloģija. Turklāt jaunā “Quick Launch” funkcija ļauj lietotājiem viegli un ātri – 0,7 sekunžu laikā* – piekļūt kamerai, divreiz nospiežot Home taustiņu.

    DSC05369

    Ātra bezvadu uzlāde

    Ar WPC un PMA bezvadu uzlādes tehnoloģiju atbalstu aprīkotie Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi uzstāda jaunu industrijas standartu universālās bezvadu uzlādes jomā. Ierīces var uzlādēt ar jebkuru tirgū esošo bezvadu uzlādes paliktni, kas atbalsta WPC un PMA standartus. Tālruņi nodrošina arī neticami ātru klasisko uzlādi – tā ir pusotru reizi ātrāka nekā Galaxy S5 viedtālrunim un ar 10 minūšu uzlādi ļauj lietot ierīci 4 stundas*.

    Samsung_Galaxy_S6 (3)

     

    Modernākās pamattehnoloģijas

    Plānie (6,8 mm un 7,0 mm edge versijā) un vieglie (138 g un 132 g edge versijā) Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi ir apveltīti patlaban modernākajām Samsung tehnoloģijām. Pasaulē pirmais 14nm mobilās ierīces procesors ar 64 bitu platformu, kā arī LPDDR4 atmiņas sistēma un UFS 2.0 zibatmiņas standarts nodrošina augstu veiktspēju, ātru atmiņas darbību un vienlaikus zemu enerģijas patēriņu. Savukārt pirmais 1440P/VP9 aparātiskais video kodētājs ļauj lietotājiem baudīt augstas izšķirtspējas video saturu, patērējot mazāk enerģijas. Viedtālruņa 5,1 collas lielais Quad HD Super AMOLED ekrāns sniedz attēlu ar šobrīd augstāko 577 ppi ekrānpunktu blīvumu. Turklāt, pateicoties augstākam spilgtumam (600 cd/mm), ekrāns ir lieliski redzams arī ārpus telpām.

    Ērti un aizsargāti mobilie maksājumi

    Samsung Pay ir jauns un viegli lietojams mobilo maksājumu pakalpojums, ar kuru būs iespējams norēķināties lielākā skaitā vietu, nekā to spēj nodrošināt konkurējošie piedāvājumi. Samsung Pay norēķinu aplikācija būs pieejama Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņos ASV šī gada otrajā pusē. Samsung Pay ir aizsargāts ar Samsung KNOX, pirkstu nospiedumu skeneri un modernu tokenizācijas risinājumu, un tas darbosies gan ar NFC (Near Field Communication), gan ar MST (Magnetic Secure Transmission) tehnoloģijām.

    Uzlabota drošība

    Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi ir veidoti uz uzlabotās Samsung KNOX mobilās drošības platformas, nodrošinot augsta līmeņa reālā laika aizsardzību pret kaitnieciskiem uzbrukumiem. Abas jaunās ierīces ir tūlītēji integrējamas arī korporatīvajā IT infrastruktūrā, jo KNOX uzlabojumi ļauj ierīces pārvaldīt vienkārši un ērti. Savukārt Find My Mobile funkcija nodrošina pazudušo ierīču un to satura aizsardzību ar dažādiem risinājumiem, to starp arī ar attālināti vadāmu “Reactiovation lock” funkciju. Ar uzlabotu pirkstu nospieduma skeneri viedtālruņi nodrošina arī ātru autentifikāciju un uzglabā šifrētos datus aizsargātā ierīces atmiņā.

    Samsung Galaxy S6 un S6 edge Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams no 17. aprīļa. Šogad pirmo reizi Latvijā abus jaunos modeļus būs iespējams aplūkot vēl pirms oficiālās tirdzniecības sākuma vairāk nekā 50 veikalos visās Baltijas valstīs. No 23. marta mobilo sakaru operatoru veikalos būs iespējams veikt ierīces iepriekš pasūtīšanu

    Samsung Galaxy S6 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs no 699 eiro (Galaxy S6 ar 32 GB atmiņu) līdz 1049 eiro (Galaxy S6 edge ar 128 GB atmiņu), atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma. Iegādājoties ierīci, lietotājam būs iespēja tai bez maksas aktivizēt īpašo ekrāna apdrošināšanas pakalpojumu „Screen Care”.

    Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge tehniskās specifikācijas

    2015-03-01_1937

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    29 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainārs Mednis
    01.03.2015 20:54

    Pavisam nesen biju Samsung noliedzējs, bet sākot ar Note 4 sāku pievērst uzmanību Samsungam, un pēc šī jau domāju, ka Galaxy 6 būs mans nākamais divaiss…

    anri
    01.03.2015 21:52

    Gada neglītenis – Samsung 6 – ir klāt. Nav citu vārdu par šo nesmukumu.

    Haralds
    02.03.2015 00:49
    Reply to  anri

    To pašu nomināciju pasniedza Tev, kad piedzimi :)

    Tuzix
    02.03.2015 17:49
    Reply to  anri

    Pilnībā piekrītu,tieši dizaina dēļ Samsungi riebjās

    Viesturs Bērziņš
    02.03.2015 21:23
    Reply to  Tuzix

    Varbūt atklāsi noslēpumu, kurš tad ir tas dizaina etalons tavā skatījumā? Klāj vaļā!

    k
    02.03.2015 04:49

    Trakas lietas ar to super amoled displeju. Nebiju redzejis lidz shim, ka iedegtu teksts uz ekrana ka tas notika ar crt monitoriem savulaik. Atklaju to uz pedeja modelja galaxy tabiem.
    bedigi

    Prusljix
    02.03.2015 10:06

    Galaxy 6 (bez edge) no priekšpuses man pat pārāk atgādina S3… Tās dizaina maiņas var redzēt tikai no aimugures .

    Falks
    02.03.2015 11:11

    Diemžēl kameras acs ir izvirzīta. Lielāko daļu skrāpējumu uzņem rāmītis, stikliņš ir mazliet dziļāk, tomēr arī tas pēc laika ir saskrāpēts. Atliek tikai cerēt, ka tas ir īpaši ciets. Baltais ir pat glīts tālrunis.

    Bils
    02.03.2015 12:42
    Reply to  Falks

    Kopš septembra lietoju S5 Lte DUOS, nekas tur neskrāpējās.

    Falks
    02.03.2015 12:45
    Reply to  Bils

    Tad stikliņš ir dziļāk vai cietāks materiāls, man S3 ir diezgan saskrāpēts, tas, protams, ietekmē arī bildes kvalitāti.

    Bils
    02.03.2015 12:58
    Reply to  Falks

    Paskatījos, jā stikliņš ir dziļāk par kādu pāris mata tiesām ;)
    Bija man arī S3 2-us gadus+, kameras stikls un ekrāns nesaskrāpējās. Vāciņš, gan, bet to nomainīju. Varbūt vaina attieksmē ;)

    Falks
    02.03.2015 13:05
    Reply to  Bils

    var jau būt, tel. makus un gumijas nelietoju.. Vēl tieši šai vainai ir svarīgi cik bieži un uz kādām virsmām telefons tiek novietots (pārbīdīts)

    Nettwerk
    02.03.2015 11:25

    Samsung Galaxy S6 Edge izskataas pat loti ok. Tikai prezentaacija man dikti nepatika.

    Uldis M.
    02.03.2015 12:16

    Es gan prezentāciju neskatījos un arī apskatiem pārskrēju pāri deizgan pavirši (nu nav šis telefons manā višlistā)… bet vai kāds man var paskaidrot kāds labums no tām apliektajām displeja malām? Es nevaru izdomāt nevienu jēdzīgu pielietojumu…

    bombelats
    02.03.2015 14:39
    Reply to  Uldis M.

    paskaties Note Edge aprakstu. Kaut kas tur bija par ātrās piekļuves ikonām vai tml. Tobiš ar īkšķīti vari no sāniem izsaukt ko. Kaut kā tā. Izklausās sakarīgi, bet nav ne jausmas kā tas ir dzīvē.

    02.03.2015 14:43
    Reply to  Uldis M.

    Samsung ir radījis vairākas funkcijas, kas cenšas šādām apliektajām ekrāna malām piešķirt praktisku jēgu. Viena no tām – rādās izvēlēti kontakti (katrs savā krāsā) un pat noliekot telefonu ar ekrānu uz leju, varam no sāna redzēt, ka mirgo kāda krāsiņa. Tas nozīmē, ka kāds mums ir zvanījis vai atsūtījis ziņu. Tāpat uz ekrāna sāna var redzēt laiku (ir arī nakts režīms ar blāvu uzrakstu) un tur var dabūt info no citām aplikācijām. Pagaidām demo izskatījās gana labi, tāpēc uzskatu, ka tas ekrāns nav pliks mārketinga triks.

    erikiss1
    02.03.2015 23:21
    Reply to  Uldis M.

    Es piekrītu, bet man personīgi liekas, ka es netīšām saspaidītu visu laiku stulbības un nevajadzīgas lietas, darbojoties ar vienu roku, vai normāli turot plaukstā :D

    Zenons
    02.03.2015 13:00

    Žēl, ka Samsung sācis iet Apple ceļu.Nav vairs SD kartes, jāpērk dārga telefona atmiņa par 1k, ja grib 128Gb, ja grib to modeli, tad jau nav citu variantu. Akumulatoru arī nevar izņemt, ja telefons nokārās, tad bieži tā bija vienīgā iespēja restartēt. Tagad būs jāgaida kamēr baterija būs tukša, lai restartētu vai arī uz servisu jānes.

    KKTK
    02.03.2015 13:15
    Reply to  Zenons

    Interesanti cik bieži telefona mūžā tu maini SD kartes? Manliekas, tas ir normāls variants, lai likvidētu vienu vietu kur tikt iekšā ūdenim, putekļiem un rasties bezkontaktiem.

    Uldis M.
    02.03.2015 13:16
    Reply to  Zenons

    Restartēšanai parasti visiem aparātiem ir kāda pogu kombinācija kā var piespiedu variantā viņu norestartēt…

    Ksspars Lccis
    02.03.2015 13:30

    cik var raudāt par tiem nenomaināmajiem aķīšiem… vai tiešām šodien kāds maina, tur kabatā pielādētu otru aķi?????????????
    Par atmiņas karti gan var padiskutēt – ja truba nosprāgst, tad jāstiepj uz servisu ar visiem saviem datiem – manuprāt tas ir reāls downsaids šai lietai… mainot telefonu arī jātaisa viss datu bekaps kaut kur kādā mākonī, lai jaunajā varētu pārdzīt. Vai datorā…

    Uldis M.
    02.03.2015 13:54
    Reply to  Ksspars Lccis

    es arī par aķi piekrītu… Nu nav vairs vecie laiki kad Nokia ķieģelī stāvēja Ni-MH aķis kurš pēc 2 gadu lietošanas nobojājās un nācās nomainīt uz jaunu jo tajos laikos vienu telefonus lietojām 3 un vairāk gadus… tagad jau telefonu mainām ātrāk kā aķis paspēj palikt švaks… vienīgi intensīvajiem lietotājiem kuri telefonu lādē katru dienu, vai pat biežāk, divi gadi nozīmē vismaz 500 uzlādes ciklus, kas jau var ievērojami atsaukties uz ne pārāk kvalitatīva aķīša kapacitāti…
    Atmiņa karti mēs lietojam pieraduma pēc… Nu kāda vaina ja tev ir vismaz 32GB iebūvētā atmiņa? Vajag vienkārši laiku pa laikam piebildētās bildes/video izstiept uz kompi, un aktuālās var ļaut lai telefons sinhronizē ar mākoni… vēl drošāk… jo ja nu telefonu nozog vai tas tiek pilnībā iznīcināts (piemēram nogrimst ezera dzelmē – tur arī izņemamā atmiņas karte nepalīdzēs…

    Ksspars Lccis
    02.03.2015 14:26
    Reply to  Uldis M.

    es minēju sliktāko – noplīst un jānes uz servisu. ar visu kas iekšā… stulbi

    Bils
    02.03.2015 16:06
    Reply to  Ksspars Lccis

    Jā, es staipu līdz S5 +1 aķiti. Un pirms tam S3 man bija pat +2 aķīši. (+1 aķi parasti sanāk iegādāties kopā ar baterijas dokstaciju).

    es
    02.03.2015 15:05

    Edge izskatās labi, bet par parasto G6 grūti teikt, kamēr rokās nav paturēts, bet šķiet, ka Samsungs sāk laboties dizaina ziņā.

    Uldis M.
    02.03.2015 15:58

    par to lielisko displeju runājot – O, malači! Beidzot sasnieguši veselus 600cd spilgtumu, beidzot spilgtumā kaut cik pietuvojās iPhone 4s līmenim, apsveicu! nez kāpēc šos skaitļus kaut kā neesmu redzējis salīdzinošajās tabulās kur Korejiešu flagmaņus izceļ specifikācijas pārākumā uz iPhone fona…

    Ksspars Lccis
    02.03.2015 16:07
    Reply to  Uldis M.

    tālab, ka tas nav objektīvi salīdzināms. kāds ir pikseļu bīvums/izšķirtspēja un fiziskais izmērs? Kopš parādīšanās brīža jebkurš super amoled ekrāns ir bijis spilgtāks par jebkuru aifonu. cits jautājums, vai tas vienmēr ir labi. pliki cipariņi te neko nenozīmē, tāpēc arī specifikācijās par to baigi neizpaužas.

    davfreim
    02.03.2015 20:41

    Ļoti interesanta tiem fandroidiem loģika, Apple telefoniem nebija SD karšu un nomaināmas bačas, tad redz Samsung bija super labāks ar savu nomaināmo baču un waterproof, bet tagad nevienam redz nav vajadzīgs tas viss :D

    Samsung Pay –> copy paste Apple Pay

    Izbīdīta kamera, visi tak kā traki bļāva, ka telefons normāli nestāvēšot uz taisnas virsmas, kad iPhone tāda parādījās :D

    Uldis M.
    03.03.2015 11:17
    Reply to  davfreim

    Personīgi es aizstāvu SD kartes neesamību un integrēto akumulatoru jo esmu iPhone piekritējs un gadu gaitā neesmu saskāries ar vajadzību pēc šīm “fīčām” – microSD un atplēšamu plastmasas vāku telefona aizmugurē.

    Reklāma