Web Analytics
More
    Reklāma

    13. un 14. martā Opel autosaloni Rīgā iepazīstinās ar jauno Opel Corsa

    Jaunākie raksti

    Jaunā Corsa ir pievienojusies Opel modeļu saimei, tāpēc 13. un 14. martā Opel autosaloni Rīgā piedāvā vienreizēju iespēju vienuviet apskatīt un izmēģināt plašu Corsa modeļu klāstu ar visdažādāko aprīkojumu.

    13. un 14. martā Opel pārdošanas konsultanti iepazīstinās apmeklētājus ar jauno Corsa un tās premium klases aprīkojumu. Apmeklētāju izvēlei būs pieejami  trīs durvju un piecu durvju modeļi ar dažādiem motoriem, tajā skaitā arī  jaunais un ekonomiskais 1,0 l turbo motors.

    Reklāma

    Autorizētie Opel dīleri Rīgā:

    Jaunā Corsa sniedz lielisku braukšanas prieku, vadāmības precizitāti un komfortu ar Premium klases pieskārienu, lai gan tās garums ir tikai 4,02m. Īpašu uzmanību pelna Opel nesen izstrādātais trīs cilindru 1,0 ECOTEC tiešās iesmidzināšanas turbo dzinējs. Viena no šī dzinēja priekšrocībām ir ievērojami zems trokšņu, vibrācijas un skaņas līmenis, kas ļauj izbaudīt teicamu braukšanas un akustisko komfortu. 1,0 ECOTEC tiešās iesmidzināšanas turbo dzinējs pieejams ar divām jaudas konfigurācijām – 66kW/90ZS un 85 kW/115 ZS. Standartaprīkojumā šis dzinējs tiek piedāvāts ar Start/Stop sistēmu.

    Attiecībā uz dzinēju veidiem jaunā Corsa tiek piedāvāta ar 1,2 vai 1,4 litru benzīna dzinēju, kā arī pieejams 1,4 litru turbo četrcilindru motors, kas attīsta 100 Zs jaudu un 200 Nm griezes momentu. „Dīzeļu” cienītāji var izvēlēties auto ar 1,3 litru dīzeļdzinēju atkarībā no modifikācijas ar 75 vai 90 ZS jaudu. Visi Corsa modeļi kombinējami ar piecu vai sešu pakāpju manuālo vai sešpakāpju automātisko transmisiju. Līdztekus Opel piedāvā arī pilnībā jaunu Easytronic 3,0 automatizētu manuālo transmisiju, kas apvieno manuālās ātrumkārbas priekšrocības ar automātikas vieglumu un nodrošina ērtu ātrumu pārslēgšanu bez liekas aizķeršanās.

    Piektās paaudzes Corsa modeļi ir aprīkoti ar jaunām drošību uzlabojošām palīgsistēmām, kas sniedz lielāku drošību un funkciju daudzveidības ziņā šo mazo auto padara daudz līdzvērtīgāku ar izmēros lielākiem transportlīdzekļiem. Bi-ksenona lukturi, LED dienasgaismu spuldzes, līkumu izgaismošanas funkcija palīdzēs justies pārliecinošāk diennakts tumšajā laikā un sarežģītākos braukšanas apstākļos. Komfortu papildina parkinga jeb stāvvietā novietošanas palīgsistēma (Advanced Park Assist), tā dēvētā sānu aklās zonas brīdinājuma sistēma (Side Blind Spot Alert). Corsa modeļu standartaprīkojumā iekļauta arī palīgsistēma braukšanas uzsākšanai kalnā (Hill Start Assist), otrās paaudzes Opel Eye priekšējā kamera ar ceļa zīmju atpazīšanas funkciju, brīdinājumu par izbraukšanu no joslas un tālo gaismu palīgsistēmu, kas laikus „atpazīst” citus transportlīdzekļus un automātiski pārslēdz tālās gaismas uz tuvajām, iekļauta arī riepu spiediena kontroles sistēma (Tire Pressure Monitoring System). Maksimāli iespējamai drošībai Corsa modeļi aprīkoti arī ar priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēmu (Forward Collision Warning), kas ar ar vizuāliem un akustiskiem signāliem brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, ja starp to esošais drošais attālums tiek samazināts.

    Corsa salona iekārtojums var pamatoti lepoties ar īpaši augstu kvalitāti – perfekta apdare un skaidras dizaina līnijas ikvienā detaļā. Pārdomāts un funkcionāli parocīgi izkārtots vadītāja instrumentu panelis, kur atzinību pelna IntelliLink informācijas un izklaides sistēma ar 7 collu skārienjūtīgo ekrānu. Šī sistēma piedāvā teicamu savietojamību ar Apple un Android ierīcēm, kā arī to iespējams vadīt ar balss komandu palīdzību. Izmantojama arī Bluetooth un Siri Eyes Free funkcija. Līdztekus pieejamas arī vairākas aplikācijas, piemēram, BringGo navigācijai, Stitcher un TuneIn interneta radio pārraidīšanai.

    • Vidējais degvielas patēriņš Opel Corsa 1.0 90 Zs Turbo ECOTEC® 6MT Start/Stop – 4,3 l/100 km, CO2izmeši 102 g/km kombinētajā ciklā.
    • Vidējais degvielas patēriņš Opel Corsa 1.3 95 Zs CDTI ECOTEC® 5MT Start/Stop – 3,3 l/100 km, CO2izmeši 87 g/km kombinētajā ciklā.

    Cenas trīs durvju modelim sākot no EUR 9 999, ieskaitot PVN.
    Cenas piecu durvju modelim sākot no EUR 10 299, ieskaitot PVN.

    Cenās nav iekļauta reģistrācija un metāliskā krāsa.

    opel_corsa_open_door_event_dealers_120315

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma