Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen sadarbosies ar Qualcomm un nomaina vizuālo identitāti

    Jaunākie raksti

    Cyanogen tiek augstu vērtēts, jo uzņēmīgi cilvēki, kas apvienojušies zem šī nosaukuma, piedāvā ražotāju novārtā pamestām viedierīcēm jaunākās Android versija. Cyanogen pēdējo divu gadu laikā smagi strādājuši, lai gūtu popularitāti arī ierindas Android lietotāju vidū. Sadarbībā ar OnePlus tapa atpazīstamais OnePlus One ar jau rūpnīcā uzstādītu CyanogenMod.

    Qualcomm vakar atklājis, ka grasās izmantot Cyanogen OS priekšrocības savā Qualcomm Reference Design produktu līnijā. Reference Design viedo produktu līnijas pirmie vēstneši pie pircējiem nonākšot jau aprīlī. Qualcomm Reference Design programma nozīmē mazāku ražotāju viedierīču izlaišanu zem Qualcomm zīmola. Turklāt lietotājs saņems arī Cyanogen pielāgotu Android operētājsistēmas versiju. Tiek ziņots, ka sākotnējie viedierīču modeļi tiks veidoti ap Qualcomm Snapdragon 200, 400 un 600 procesoriem.

    Reklāma

    Cyanogen vienlaikus izziņojis, ka grasās mainīt savu vizuālo tēlu. Cyanogen cer, ka jaunā vizuālā atpazīstamība papildinās uzņēmuma centienus daļēji atraut Android no Google skavām un ieviest tehnoloģiju milža solīto, bet neizpildīto operētājsistēmas atvērtības principu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma