Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Pebble būšot krāsains un plānāks

    Jaunākie raksti

    Pebble mājas lapā izlikta informācija par jauna modeļa drīzu parādīšanos. Tas būs pamatīgi uzlabots Steel, bet nevajag cerēt uz skārienekrāna iegūšanu šajā Pebble viedā pulksteņa versijā.

    Jaunais Pebble saņems e-paper tehnoloģijas ekrānu, kas būs nedaudz platāks par esošo Pebble ekrānu. Ekrāna tehnoloģijas ir gājušas uz priekšu un pie lietotājiem nonāks krāsu attēlojums ekrānā, kā arī pats e-paper kļuvis plānāks, attiecīgi Pebble pulkstenis nebūs tik tukls.

    Reklāma

    Lielāks krāsu ekrāns un mazāks Pebble viedā pulksteņa izmērs neliks ciest slavenajai Pebble daudzdienu akumulatora darbībai. Viedpulksteņa operētājsistēma ir pārtaisīta no nulles, tās izveidē piedalījušies cilvēki, kas lika webOS operētājsistēmas pamatus. Jau iepriekš tika atklāts, ka Pebble modeļi sāks saņemt mikrofonus, tāpēc tiek pieļauts, ka šoreiz arī Pebble beidzot iegūs balss vadības iespējas.

    Pebble ir viens no veiksmīgākajiem valkājamās tehnoloģijas paraugiem. Uzņēmums pārdevis vairāk nekā vienu miljonu viedo pulksteņu visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    20.02.2015 16:29

    Ļoti gribētos jauno Pebble redzēt ar apaļu displeju.

    Mārtiņš
    22.02.2015 11:13

    Nepiekritīšu. Apaļš displejs ir piemērots tikai analogās ciparnīcas attēlošanai. Elektroniskā ciparnīca, teksta ziņojumi utt vieglāk nolasāmi uz taisnstūra ekrāna. Viedpulksteņi primāri nav modes aksesuārs, manuprāt.

    Wallaby
    24.02.2015 19:51

    Kā Pebble ir ar SMS attēlošanu latviski? Visas garumzīmes utt. rāda?
    Tikko Kickstarter parādījās jaunais Pebble, gribētos paņemt.

    Mārtiņš
    26.02.2015 16:12
    Reply to  Wallaby

    Jā, attēlo visu latviešu burtus bez problēmām. Lietoju Pebble Steel, ne reizi neesmu nožēlojis pirkumu.

    Reklāma