Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble daļēji nodrošinās viedpulksteņu darbību, kad Fitbit izslēgs serverus

    Jaunākie raksti

    Jaunākais Pebble viedpulksteņu atjauninājums nodrošinās to darbību neatkarīgi no uzņēmuma serveriem. Pebble viedpulksteņi kļūs daļēji neatkarīgi no servisa nodrošinātāja, saglabājot vienkāršākās pulksteņa viedās iespējas. Bet izskatās, ka vairākas funkcijas tiek līdz ar atjauninājuma uzlikšanu zaudētas.

    Pagājušā gada nogalē Fitbit iegādājās ļoti augstu vērtēto viedpulksteņu ražotāju Pebble, lai no Pebble izsūktu visu dzīvības sulu – programmētājus un intelektuālo īpašumu. Pebble zīmols vairs netiks izmantots, turklāt Fitbit ir jau paspējis atcelt jauno Pebble pulksteņu iznākšanu. Pebble Time 2 viedpulkstenis tā arī nekad neiznāks, visiem iepriekšpasūtītājiem tiks atgriezta nauda.

    Reklāma

    Fitbit solīja, ka Pebble pulksteņu darbību nodrošinošie serveri strādās vēl vismaz gadu, bet tas ir ļoti īss laiks. Jaunākā Pebble viedpulksteņu programmatūras versija (v 4.4) ļauj pulksteņiem turpināt darbu, ja arī “serveri dažādu iemeslu dēļ nav pieejami”. Lietotāji varēs ar datora palīdzību uzstādīt lietotnes un valodu pakas.

    Fitbit un Pebble pagaidām nav skaidri pateikuši, kas notiks ar Pebble viedpulksteņu laika ziņu, fitnesa datu uzkrāšanas un citiem mākoņservisiem. Visticamāk, tie vairs nestrādās nākamajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma