Web Analytics
More
    Reklāma

    Galaxy S6, One M9, Nokia jaunumi, jeb ko gaidīt no MWC 2015

    Jaunākie raksti

    Mobile World Congress 2015 sākas 2. martā Barselonā. Tas ir viens no gaidītākajiem tehnoloģiju jaunumu šoviem un ierasts, ka lielie uzņēmumi pavasarī demonstrē savus labākos gada veikumus. Pagājušajā gadā MWC 2014 laikā tika prezentēts Galaxy S5. Lai arī oficiāli MWC 2015 sākas 2. martā, tomēr vairāki tehnoloģiju uzņēmumi savus jaunumus izziņos dienu iepriekš.

    Galaxy S6 un Galaxy S6 Edge

    No Samsung šogad tiek gaidīti Galaxy S6 un Galaxy S6 Edge flagmaņu modeļi. Visticamāk, abi modeļi saņems vienādu tehnisko specifikāciju, atšķirsies tikai ekrāni. Galaxy S6 iegūs plakanu QHD ekrānu, kamēr Galaxy S6 Edge būs 1080p vai arī QHD ekrāns ar noliektu malu.

    Reklāma

    Atvieglota TouchWiz saskarne un samazināts lieko aplikāciju apjoms jau ir tik plaši aprunāta tēma, ka Samsung nevar atļauties to neieviest arī dzīvē.

    HTC One M9

    HTC plānos ir izziņot One M9 modeli jau 1. martā. Šogad no HTC beidzot ir gaidāms viedpulkstenis un šīs baumas stiprina spēku apvienošana ar Under Armour.

    Par HTC veidotu planšetdatoru kādu mirkli klīda baumas, bet tās ir noplakušas. Nāksies šogad vēl iztikt ar HTC veidotu Nexus 9.

    Nokia

    Nokia ir pametusi Microsoft, lai pievērstos Android. Jau šobrīd ir izveidots visai daudzsološs planšetdators N1, kura iegādes iespējas ir ierobežotas.

    Pēc šķiršanās no Microsoft Nokia vēl neko nav darījusi viedtālruņu lauciņā. Iespējams, ka Nokia to vēl nedrīkst darīt, tāpēc par Nokia veidotu Android viedtālruni runāt ir pāragri.

    Citi

    Tiek runāts, ka MWC 2015 laikā BlackBerry izziņos vairākus jaunus viedtālruņu modeļus. Sony ir atteicies no liela pasākuma rīkošana, bet kaut kādi jaunumi ir gaidāmi. Protams, šie nav vienīgie MWC 2015 pārstāvētie ražotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ex
    17.02.2015 11:51

    Vaitad Microsoft nenopirka Nokia?

    LOOK
    17.02.2015 12:44
    Reply to  ex

    Viņi nopirka tikai Nokia zīmolu un telefonu ražotni uz līguma nosacījumiem. 2016 gadā Nokia varēs atkal ražot telefonus, ko arī noteikti darīs.

    Reklāma