Web Analytics
More
    Reklāma

    Toshiba parāda kameru prototipus Google Project Ara tālrunim

    Jaunākie raksti

    Project Ara ir 2015. gada gaidītākais viedtālruņu projekts. Google solījusi šī gada laikā uzsākt piedāvāt Project Ara saliekamos viedtālruņus, tāpēc jau šobrīd vairāki ražotāji strādā pie Project Ara moduļu izveides. Toshiba izziņojusi savu papildinājumu Project Ara ekosistēmai un tie, protams, ir kameru moduļi. Kāpēc “protams”? Jo kameras moduļa aizstāšana tiek uzskatīta par milzīgu Project Ara plusu.

    Google Ara viedtālruņu kameras pilnībā paļausies uz nomaināmiem moduļiem. Katrs pats varēs izvēlēties sev tīkamāko vai vispār neizvēlēties nekādu kameru. Toshiba parādītie agrīnie kameru moduļi ietver 2 megapikseļu priekšējo kameru, kā arī 5 un 13 megapikseļu galvenās kameras. Te gan ir laikā piebilst, ka Project Ara spēs pilnībā apkalpot trešo pušu izveidotos kameru moduļus tikai kaut kad 2016. gadā.

    Reklāma

    Plašāka informācija par Project Ara un testu programmas uzsākšana gaidāma jau šogad. Puertoriko plānota konference, kas vairāk izstāstīs par Project Ara esošajām iespējām un nākotnes plāniem. Tiek norādīts, ka lētākā Project Ara sagatave (rāmis, akumulators, procesors un Wi-Fi modulis) maksās aptuveni $50.

    Toshiba Ara Module-1 Toshiba Ara Module Toshiba Ara Module-2

    https://www.youtube.com/watch?v=Mo4GeSil9fU

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma