Web Analytics
More
    Reklāma

    Toshiba izziņojusi niecīga izmēra NVMe SSD tipa atmiņas XFMEXPRESS

    Jaunākie raksti

    Toshiba izziņojusi jaunu tehnoloģiju – ērti noņemamas un atpakaļ pieliekamas PCIe NVMe atmiņas, kas saņēmušas nosaukumu XFMEXPRESS. Atmiņas kartes izmēri ir 18 x 14 x 1.4 mm, tātad NVMe atmiņas izmērs ir gandrīz uz pusi mazāks par SD atmiņas kartes izmēru.

    XFMEXPRESS piedāvā tādus pašus datu pārraides ātrumus kā standarta NVMe SSD tipa atmiņas, XFMEXPRESS saprotas ar PCIe 3.0 un PCIe 4.0.

    Reklāma

    XFMEXPRESS atmiņas paredzētas ļoti plāniem klēpjdatoriem, vienlaikus XFMEXPRESS paredz iespēju ērti nomainīt atmiņu uz lielāku vai aizvietot, ja atmiņa pārstāj darboties. XFMEXPRESS atmiņas būs ļoti izturīgas un tās neradīs lieku siltumu.

    Toshiba nenosauca pat aptuvenus termiņus, kad XFMEXPRESS atmiņas būs pieejamas iegādei.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.08.2019 15:36

    XFMEXPRESS atmiņas kartes izmērs ir 18x14mm, bet microSD izmērs ir 15x11mm. Nesanāk nevienā virzienā rakstā pieminētā “puse no”.

    Krotow
    07.08.2019 16:39

    Patiešām varētu būt veids kā iegūt ātru papildus “diska vietu” laptopiem un planšetēm. Dēļ čipseta ventilatora šobrīd gan būs grūti iedomāties PCIe 4.0 planšetēs :). Esošās MicroSD kartes šis risinājums neaizstās cenas, tehnisko ierobežojumu u.c. dēļ.

    FYI: 18x14mm izmērs ir lielāks par MicroSD karti.

    Reklāma