Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon iepazīstina ar EOS 760D un EOS 750D spoguļkamerām

    Jaunākie raksti

    Canon iepazīstina ar divām iespaidīgām DSLR kamerām EOS klāstā – EOS 760D un EOS 750D, kas radītas ar mērķi palīdzēt ar radošu skatienu apveltītajiem sasniegt nākamo fotografēšanas līmeni. EOS 750D ir ideāla DSLR kamera tiem, kuri vēlas iemūžināt satriecošas fotogrāfijas un Full HD filmas, savukārt EOS 760D sniedz amatieriem-entuziastiem vairāk radošas brīvības un manuālas vadības, lai radītu iespaidīgus rezultātus.

    Satriecošas kvalitātes fotogrāfijas ikvienā kadrā

    Abas kameras palīdz vieglāk kā jebkad iemūžināt mīļākos mirkļus lieliskā kvalitātē – ar dzīvām krāsām, asu fokusu un bagātīgām detaļām – izmantojot jauno, jaudīgo 24,2 MP sensoru un Canon DIGIC 6 attēlu procesoru. Pateicoties ISO 100–12 800 klāstam, EOS 760D un EOS 750D sniedz detalizētus rezultātus neatkarīgi no apgaismojuma, gan rītausmā, gan krēslā, kā arī iekštelpās. Turklāt mirgoņas noteikšanas tehnoloģija, kas pirmoreiz tika izmantota modelī EOS 7D Mark II, nodrošina pastāvīgi eksponētus attēlus mākslīgā apgaismojumā, sniedzot vēl plašākas iespējas.

    Reklāma

    Iemūžiniet jaukākos mirkļus kustībā, izmantojot kameras piedāvāto nepārtrauktas fotografēšanas režīmu ar pieciem kadriem sekundē. EOS 760D un EOS 750D nodrošina visasāko fokusa precizitāti, jaudīgajai 19 krustenisko punktu AF sistēmai pielāgojoties jebkurai kompozīcijai, neatkarīgi no tā, vai fotografējat lielā ātrumā skrienošu safari dzīvnieku vai kādu sporta pasākumu.

    Iemūžiniet savu pasauli filmās

    Filmu veidotāji – amatieri var iemūžināt savas atmiņas filmās ar satriecošu Full HD izšķirtspēju un MP4 formātā, vienkāršai kopīgošanai tiešsaistē. Varat būt drošs, ka objekti vienmēr būs fokusā ar moderno Hybrid CMOS AF III tehnoloģiju, kas ļauj izsekot vai nomainīt fokusu, savukārt savietojamība ar STM objektīviem nodrošina klusu, vienmērīgu fokusēšanu nepārspējamai precizitātei un ātrumam. EOS 760D sniedz operatoriem-iesācējiem arī virkni papildu radošu video režīmu, kas unikālu kadru uzņemšanu padara vienkāršu. Uzņemiet atmosfēriskas filmas ar augstu detalizācijas pakāpi gan ēnā, gan spilgtā apgaismojumā, izmantojot HDR video režīmu, vai acumirklī radiet profesionāla nobīdāma objektīva efektu ar miniatūras efekta režīmu.

    Vadība jūsu rokās

    EOS 760D un EOS 750D ir ērti satverams korpus, kas aprīkots ar grozāmu LCD ekrānu vienkāršai lietošanai jebkurā situācijā. Pārņemiet funkcijas savās rokās ar pilnu manuālu vadību, kas ļaus jums pašam noteikt savu radošo fotografēšanas stilu. Ar EOS 760D ir ērti izvēlēties iestatījumus, pateicoties izvietotai vadībai, kas parasti sastopama Canon amatieru-entuziastu EOS modeļos – tostarp aizmugurē novietotajai ātras vadības ripai, augšpusē esošajam LCD panelim un viedajam skatu meklētājam, kas nodrošina ātru piekļuvi iestatījumiem un ērtu fotogrāfiju pārskatīšanu.

    Tiklīdz paņemsiet rokās kādu no šīm kamerām, varēsiet fotografēt pārliecinoši; automātiskās uzņemšanas režīmi ikreiz garantēs labākos rezultātus. Lieciet savām fotogrāfijām izcelties no pūļa ar virkni vienkārši lietojamu, viena pieskāriena uzņemšanas režīmu un radošo filtru.

    Dalieties ar draugiem un ierīcēm, pat atrodoties kustībā

    Tiklīdz esat notvēris perfektu kadru, izbaudiet Wi-Fi un NFC sniegtās ērtības un ātrumu, vienkārši un operatīvi to kopīgojot ar saviem tuvajiem. Publicējiet savas labākās fotogrāfijas sociālajos tīklos vai uzglabājiet mākoņkrātuvēs, piemēram, Canon attēlu pārvaldības platformā irista. Kad būsiet gatavs uzglabāt vai pārskatīt savas fotogrāfijas, ar NFC varēsiet vienkārši un ātri pārsūtīt tās uz Canon Connect Station – viedierīci ar NFC funkciju.

    Abas kameras nonāks pārdošanā šī gada maijā. EOS 750D 18-55mm KIT cena būs 799 eiro, bet  EOS 760D body –  750 eiro.

    EOS 760D_DesignTopPanel_EUR

    EOS 760D Galvenie parametri:

    • Atklājiet nākamā līmeņa fotografēšanu ar šo jaudīgo DSLR kameru;
    • Uzņemiet skaistas, kinematogrāfiskas filmas tikpat vienkārši kā fotoattēlus;
    • Uzņemšanas laikā kontrolējiet ikvienu kameras aspektu;
    • Pieslēdzieties un kopīgojiet bildes un filmas vienkārši, izmantojot Wi-Fi un NFC;
    • Izpaudiet savu radošumu pilnībā ar uzlabotu vadību un uzņemšanas režīmiem.

    EOS 750D Galvenie parametri:

    • Fotografēšana jaunā līmenī ar EOS 750D;
    • Iemūžiniet satriecošas detaļas pavisam vienkārši jebkurā situācijā;
    • Uzņemiet kinematogrāfiskas filmas tikpat vienkārši kā fotoattēlus;
    • Pieslēdzieties un kopīgojiet attēlus ar pasauli pavisam vienkārši.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    08.02.2015 09:50

    >Atklājiet nākamā līmeņa fotografēšanu ar šo jaudīgo DSLR kameru;
    >Fotografēšana jaunā līmenī ar EOS 750D;

    teksti par jauniem līmeņiem reāli iespārda….atrodiet slēptos Dooma līmeņus, izmantojot Dieva režīmu ko var izvēlēties ar vienu pogas nospiedienu.

    Jou
    08.02.2015 10:59

    Raksta autors varēja arī minēt atšķirības starp abām kamerām!

    Reklāma