Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Outlook e-pasta aplikācija pāris dienās iTunes veikalā apsteidz Gmail

    Jaunākie raksti

    Tikai pāris dienas atpakaļ, kompānija Microsoft laida klajā savu e-pasta klienta versiju Outlook, kura paredzēta iOS un Android operētājsistēmām. Tas, ka šis pasta klients būs pietiekami populārs un kvalitatīvs, nevienam neradīja šaubas. Taču maz kurš būtu ticējis, ka Outlook spēs iTunes populārāko aplikāciju lejupielādes sarakstā pabīdīt zemāk Google Gmail aplikāciju. Taču tas ir noticis, un lai to paveiktu Outlook vajadzēja tikai nedaudz vairāk kā diennakti. Turklāt Outlook aplikācija savu popularitāti vairo ne tikai Apple aplikāciju veikalā, bet līdzīgi tas ir arī Google Play veikalā.

    Pasta aplikācija ir izstrādāta izmantojot pagājušā gadā Microsoft iegādātā startapa Acompli iestrādnes. Tādejādi Microsoft ir arī izpildījuši senos solījumus, par Outlook e-pasta servisa pārveidošanu un uzlabošanu. Tāpat Microsoft ziņo, ka viņi gatavojas izmainīt un uzlabot vēl dažas Outlook aplikācijas funkcijas. Pagaidām aplikācija vairāk atgādina nedaudz izmainītu Acompli risinājumu, taču tuvākajā laikā aplikācija iegūs papildus funkcijas. Tas padarīs to individuālāku, un lietotājiem vēl draudzīgāku.

    Reklāma

    Outlook-App-Charts1-592x1024-370x640

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    01.02.2015 23:09

    Lai nu kā tur būtu ar tām popularitātēm, bet vismaz uz Android šī aplikācija darbojas godam. Lietoju jau pāris dienas un pagaidām kopumā patīk vairāk nekā Gmai vai K-9 Mail, ko mēģināju lietot iepriekš. Redzēsim kādas būs atsauksmes pēc ilgāka laika.

    Janis
    02.02.2015 13:38

    Vienīgo apmulsumu rada dažādo platformu (iOS, WEB, Desktop, Win8 app) atšķirīgais interfeiss. Katrs no tiem ir savādāks un īsti nav skaidrs, kuru uzskatīt par “pamatfunkciju etalonu”.

    02.02.2015 13:55
    Reply to  Janis

    Nu pavisam identiski vienādas tās aplikācijas nemaz ij būt nevar, jo katrai platformai ir savas dizaina un lietojamības vadlīnijas.

    Janis
    02.02.2015 15:05

    To es saprotu un nemaz neprasu vienādas lietojamības vadlīnijas. Varēja vizmaz visur izmantot vienotas ikonas/bildītes.

    sas
    02.02.2015 01:23

    īsti nesaprotu iemeslu, kāpēc vispār lietot atsevišķu app e-mailam? Es lietoju darba pastu+gmail ābola paša pamataplikācijā kā 2 dažādus kontus. Lietotu arī inbox.lv turpat, bet tam kkas nestrādāja, tāpēc jālieto inbox.lv app, kas ir diezgan līka.

    Kāds ir iemesls lietot outlook app?

    Peace Duck
    03.02.2015 00:14
    Reply to  sas

    Cik līkam jābūt lai lietotu inbox aka spambox? Bet tā app ir laba, ir iemesls padomāt lai pārietu no ierastā K9

    03.02.2015 08:08
    Reply to  Peace Duck

    K-9 Mail ir traki daudz funkciju un pielāgošanas iespēju. Patiesībā tik daudz, ka man pat apnika ķīlēt visu pēc saviem ieskatiem. Šis Outlook darbojas arī bez n-to stundu pavadīšanas iestatījumu sadaļā.

    Krotow
    03.02.2015 03:20
    Reply to  sas

    Iemesls lietot ir tikai tiem, kuri darbā lieto Outlook kopā ar Exchange serveri. Tur komplektā nāk arī darbavietas sapulču kalendārs ar atgādinājumiem, darba uzdevumu saraksts u.tml.

    Reklāma