Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamgad Windows 11 e-pasta programma tiks aizstāta ar jauno Outlook versiju

    Jaunākie raksti

    Microsoft oficiāli paziņojis, ka šobrīd esošās Mail un Calendar programmas tiks aizstātas ar jaunāko Outlook e-pasta servisu 2024. gadā Windows 11 platformā. Jāatzīst, ka šīs kopumā ir patīkamas ziņas.

    Domāju, ka tie kuri ikdienā lieto Outlook, būs pamanījuši, ka Windows iebūvētās Mail un Calendar programmas nav tik vizuāli tīkamas un viegli lietojamas. To gan nevar teikt par Outlook, kas ir nostiprinājis savas pozīcijas tirgū, esot kā viens no lielajiem e-pastu servisiem. Microsoft ir noteicis, ka līdz 2024. gada septembra notiks pāreja uz jauno Outlook.

    Reklāma

    Jau sākot no nākamā gada sākumā, visi jaunie datori, kurus darbinās Windows 11 operētājsistēma, būs aprīkoti tieši ar Outlook, un vairs nebūs pieejamas Mail un Calendar programmas. Tāpat 2024. gada septembrī tiks pārtraukts oficiālais atbalsts šiem diviem servisiem, Outlook kļūstot par noklusēto e-pasta klientu Windows vidē.

    Jau šobrīd Mail nesaņem nekādus atjauninājumus un uzlabojumus, tikmēr Outlook tiek nemitīgi attīstīta. Jau šobrīd tā ir veidota kā tīmekļa lietotne, un gan datora versija, gan pārlūka izskatīsies identiski. Tāpat tiek solīts, ka līdz 2024. gada septembrim Outlook varēs izmantot kopā ar Gmail, Yahoo un citiem e-pastu servisiem. Jauno Outlook ir iespējams izmantot jau šobrīd.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.06.2023 15:11

    Esmu pilnīgi pretējās domās. Outlook ir draņķīgs klients, ar neērtu meklēšanu un desmitiem jocīgu “fīču” un gļuku. Mail ir maza viegla epastu programma, nekorporatīviem meiliem.

    Last edited 10 months ago by KKTK
    Krotow
    22.06.2023 15:18
    Reply to  KKTK

    Īstais iemesls noteikti bija iekšējo programmu zoodārza samazināšana. Kad Office 365 ietvaros uztaisīja lielā Outlook Lite versiju, iedomājās ka tas ļauj atbvrīvoties no vēl kaut kā papildus atbalstāma.

    Ivars Dzerve
    22.06.2023 15:29

    kāpēc viss tā jāsačakarē – bija forša lietotne – To Do. Bet nē, jāiebāž Outlookā, nu priekš kam?

    Krotow
    22.06.2023 15:52
    Reply to  Ivars Dzerve

    Tāpēc ka piegriezās atbalstīt 2 pasta klientus. Un atrada iespēju štatu samazināšanai.

    Reklāma