Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 drīz sāks logrīkos rādīt procesora, atmiņu un citus datus

    Jaunākie raksti

    Windows Widgets (logrīku) funkcionalitātei beidzot tiks pievienoti daži noderīgi papildinājumi, lai varētu uzraudzīt procesora, atmiņas un videokartes izmantošanu. Neowin ir pamanījis, ka Microsoft jaunajā Dev Home laidienā ir iekļauti vairāki jauni logrīki Windows 11 operētājsistēmai.

    Jaunie logrīki ļauj ērti pārskatīt procesora izmantošanu un ātrumu, atmiņas izmantošanu, procesora temperatūru un noslodzi, kā arī Wi-Fi vai LAN ātrumu. Tie noteikti ir daudz noderīgāki nekā parasti logrīki vai ziņu plūsmas ar nevajadzīgiem stāstiem no MSN. Līdzīgu informāciju jau šobrīd var iegūt arī no, HWiNFO64 vai MSI Afterburner, bet ir jauki atvērt logrīkus uzreiz ar Windows + W saīsni.

    Reklāma

    Šobrīd logrīki ir nedaudz niķīgi, kas, iespējams, ir iemesls tam, kāpēc “Dev Home” lietotnē tie joprojām ir priekšskatījuma režīmā. Ja interesē izmēģināt šos jaunos Windows 11 logrīkus, būs jādodas uz Microsoft iebūvēto lietotņu veikalu un jāinstalē “Dev Home Preview” lietotne. Logrīki pēc tam būs pieejami ar Win taustiņu + W.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arnys
    06.06.2023 11:55

    Gaidīju šo tikpat ļoti, cik reklāmas daudz kur, kur nevajadzētu tām būt!

    Biteme
    06.06.2023 12:24

    Visa šī informācija tak ir redzama Windas iebūvētajos rīkos….task manager, performance monitor. Izklausās pēc top shop sūdiņiem, ko vecie cilvēki nopērk jo pa gabalu smuki izskatās…..

    Reklāma