Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon izlaiž jaunas LEGRIA HF R sērijas videokameras

    Jaunākie raksti

    Canon iepazīstina ar trim jaunām LEGRIA HF R sērijas videokamerām – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 un LEGRIA HF R606. Jaunās videokameras ir ideāli piemērotas svarīgu ģimenes mirkļu uzņemšanai satriecošā Full HD kvalitātē, tagad ikvienam būs iespēja uzņemt radošas filmas, par ko priecāties atkal un atkal.

    Iemūžiniet īpaši nozīmīgus mirkļus

    Jaunās videokameras, kurās Canon Full HD video sistēma apvienota ar augstas kvalitātes DIGIC DV4 procesoru, ļaus jums iemūžināt svarīgākos ģimenes mirkļus un ballītes ar augstu detalizācijas pakāpi – sākot ar brīvdienām un beidzot ar ballītēm vai skolas pasākumiem. Šie modeļi, kas aprīkoti ar jaudīgu 32x optiskās tālummaiņas objektīvu (ar 57x uzlabotās tālummaiņas iespēju), ļauj uzņemt visdažādākās ainas un objektus tuvumā un tālumā.

    Reklāma

    Pateicoties tālummaiņas kadrēšanas palīgam, jūs nekad nepazaudēsiet filmēšanas objektu un kadra asumu. Turot nospiestu šim mērķim paredzēto pogu, videokamera automātiski pagriežas, lai palīdzētu no jauna atrast vajadzīgo objektu, un tad to atkal pietuvina. Varat būt drošs, ka katrs kadrs vienmēr būs kristāldzidrs – režīms Intelligent IS automātiski samazina kameras kustēšanos, ļaujot jums attiecīgajā brīdī pietuvināt kadra darbību.

    Lai palīdzētu jums kadrā ietilpināt vairāk, piemēram, lielākas cilvēku grupas radu kopā sanākšanas pasākumos vai košas ainavas panorāmu atvaļinājuma laikā, LEGRIA HF R68 kamerai pievienots jauns platleņķa pārveidotāja objektīvs, ko var ātri uzlikt kamerai, lai saīsinātu fokusa attālumu līdz 26,9 mm, paplašinot videokameras kopējo skatu.

    Canon LEGRIA HF R606
    Canon LEGRIA HF R606

    Prieks visai ģimenei

    Pateicoties virknei jaunu un ērti lietojamu ierakstīšanas režīmu, iespējams panākt radošu piesitienu jūsu jaunajai filmai. Lēnas kustības ierakstīšanas funkcija ļauj samazināt ātrumu uz pusi – šis ir ideāls risinājums, lai iemūžinātu un no jauna izdzīvotu katru sīkumu, kad jūsu bērns tiecas pretī saviem pirmajiem mērķiem. Vai arī paātriniet notikumus līdz pat 1200 reizēm, ja vēlaties ātri pārskatīt atvaļinājuma saulrietus vai kādu piedzīvojumiem bagātu izbraucienu.

    Lai palīdzētu jums viegli dokumentēt sirsnīgos, ģimeniskos brīžus, Baby režīmā uzņemtie video tiek automātiski saglabāti īpašā albumā, ļaujot secīgi parādīt nofilmēto saviem mīļajiem. Lai nodrošinātos pret to, ka jūsu atmiņas tiek nejauši izdzēstas ar failu bloķēšanas funkciju, var atspējot failu dzēšanas vai rediģēšanas funkciju, tādējādi jūsu mīļākos brīžus bez riska varēs apskatīt arī bērni.

    Canon LEGRIA HF R66
    Canon LEGRIA HF R66

    Dalieties ar iemūžinātajiem mirkļiem

    Tiklīdz esat iemūžinājis visus dienas notikumus, tos ir viegli kopīgot ar citām ierīcēm, viedtālruņiem, planšetdatoriem un Canon nesen izziņoto Connect Station CS100, pateicoties NFC saderībai . Tāpat ir viegli augšupielādēt saturu sociālajos portālos un mākoņpakalpojumos, lai to acumirklī kopīgotU ar draugiem visā pasaulē. Turklāt LEGRIA HF R606 ir savietojama ar FlashAir SD kartēm – tas ļauj kopīgot, uzglabāt un atskaņot nofilmēto viedtālrunī vai planšetdatorā bez īpaša interneta savienojuma.

    Videokameras LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 un LEGRIA HF R606 būs pieejamas tirdzniecībā jau februārī! To cenas par LEGRIA HF R68 un R66 modeļiem- EUR 399, par LEGRIA HF R606 EUR 419.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    13.01.2015 14:21

    Pensionāru rīks… nē nopietni!
    Paskatījos parametrus: 1/4,85 collu sonsors, 2,07 efektīvie megapikseļi…
    Tad jau labāk par šo naudu nopērku jaunu viedtālruni kurš filmēs daudz labāk… vai arī ja gribēšu filmēt nopietnākus video – paņemšu par šo naudu kādu Sony Alfa (bijušo nex) sērijas aparātu, vai kādu citu hibrīdkameru ar Normāla izmēra sensoru nevis ar sīciņu sīciņu 1/4,85 sensoriņu… varbūt izklausīšos skeptisks, bet kāds tur var būt asums uz tik sīka sensora 32x zūma abos galos?
    Nesaprotu nedaudz šo Canon tendenci… vai tad viņiem nav lētā gala EOSu sensoru? – ieliktu APS-C izmēra sensoru šādā kamerā, būtu cita aršana, un cits noiets!
    paskatījos intereses pēc kādā internetveikalā – kas darās Canon videokameru “Krutajā galā” un ko es redzu? Legria kas maksā 13 ar pusi simtus eiro ir aprīkota ar “Varenu” 2.9Mpix 1/2.84″ sensoriņu!

    Nē, es negribu teikt neko sliktu par Canon, bet manuprāt, viņi neiet pareizā virzienā ar savām videokamerām!

    Reklāma