Web Analytics
More
    Reklāma

    TechHub Riga Meetup ar Tiit Paananen un Gunti Šmauksteli (08.01.2015)

    Jaunākie raksti

    Arī šogad katru mēnesi turpinās norisināties Latvijas startup uzņēmumu Mekas TechHub Riga kopā sanākšanas, jeb mītapi. Nākamais šīs sērijas pasākums jaunajās TechHub Riga telpās (Kaļķu 12/14, ieeja no Kalēju ielas) norisināsies jau šajā ceturtdienā (08.01.2015). Pasākumā ar runu uzstāsies bezpilotu lidaparātu ražotnes UAV Factory vadītājs Tīts Pānanens (Tiit Paananen). Izmantojot Skype, Põhjala alus darītavas un UAV Factory piemērus, viņš pastāstīs par atšķirībām uzsākot biznesu dažādos ekonomikas apstākļos. Klātesošos uzrunās arī mūsu pašu MightyFingers vadītājs Guntis Šmaukstelis. Viņš pastāstīs par savu pieredzi izstrādājot spēles un MightyEditor.

    Pasākumā kā ierasts būs iespēja noprezentēt savu startup uzņēmumu ideju (Idea Pitch) un uzreiz saņemt atsauksmes no industrijas profesionāļiem. Ja meklē darbiniekus savam startup uzņēmumam, tad uzrunā tos ar sava startup uzņēmuma īsu prezentāciju (Talent Pitch). Katram pretendentam tiks dotas 2 minūtes, lai pastāstītu par savu uzņēmumu, meklētajiem speciālistiem un to kāpēc viņiem vispār būtu jākrata ar ausi par to. Ja vēlies pieteikties ideju prezentācijai, līdz 6. janvāra plkst 18:00 nosūti ziņu par savu vēlmi (un 3 slaidus) uz alise.lezdina@techhub.com. TechHub biedriem būs prioritāte, ja idejas prezentētāju būs ļoti daudz.

    Reklāma

    Kopā sanākšanas pasākumus atbalsta Latvijas Garantiju aģentūra un TechHub Riga stratēģiskais tehnoloģiju partneris Lattelecom.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma