Web Analytics
More
    Reklāma

    Nanoplug – praktiski neredzams dzirdes aparāts

    Jaunākie raksti

    Cilvēka dzirde ar laiku un tuvojoties vecumam, paliek sliktāka un nosēžas. Skumji, bet fakts. Fiziskais ķermenis un tā iespējas, maņas nolietojas. Un pavisam skumīgi ir tad, ja sāc nedzirdēt sev apkārt notiekošo. Tas var kļūt pat bīstami dzīvībai. Atliek tikai āķēt uz auss, vai aiz auss tādu krietnu uzparikti, un likt visai pasaulei skaidri samanīt, ka tu nedzirdi. Nav tur nekā patīkama, un arī citi skatās vai atskatās. Šo un citu iemeslu dēļ ir tapusi dzirdes ierīce, kurai dots vārds – Nanoplug. Tās uzbūvē tiek izmantoti mikro komponenti, tai skaitā neliels akumulators, kurš ar vienu uzlādi nodrošina dzirdes aparāta darbu nedēļas garumā.

    Ņemot vērā ierīces mazos izmērus, tā ir pilnībā ievietojama ausī, un tās lietotājs var justies pilnībā komfortabli un nepiesaistīt lieku uzmanību. Turklāt dzirdes aparāta skaļumu var ērti pielāgot apkārtējās vides skaļuma līmenim, kā arī iestatīt ar datoru četrus dažādus skaļuma līmeņus, dažādām dzīves situācijām.

    Reklāma

    Lai Nanoplug ērti ievietotu ausī, komplektā nāk speciāla silikona uzlika, līdzīga tai kādas ir austiņām. Ievietošana ausī un izņemšana no tās notiek ar komplektā esošas, speciālas pincetes palīdzību.

    Pārdošanā jaunajam dzirdes aparātam jānonāk nākamā gada martā, un tas maksās aptuveni $250.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=8zr1SGDrAhY]

    [vimeo 102233171]

    nanoplug

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.12.2014 14:39

    Auss dabiski nevēdinās, sakrājas sērs un ar visādiem iebāžamiem puļķiem, stum to tikai dziļāk ausī. Rezultātā dzirdes problēmas tikai palielinās.

    DF
    23.12.2014 18:50

    Nevédinās, jā, bet nav jau domāt ievietot un neņemt ārā, un ausi var arī iztīrīt.

    Reklāma