Web Analytics
More
    Reklāma

    T-band – elegants risinājums no Kairos visiem viedpulksteņu cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Kamēr parasto un viedo rokaspulksteņu ražotāji jau sāk pieteikt viens otram karu, un lēnā garā uztrin ieročus un mobilizē juristu armijas, firma Kairos iespējams ir atradusi visai veiksmīgu risinājumu. Turklāt lietotājam nebūs jāšķiras no sava iemīļotā mehāniskā rokaspulksteņa. Risinājums ir tāds, ka Kairos piedāvā nevis viedo pulksteni bet viedo rokaspulksteņa aproci/siksniņu.

    Tajā iestrādāts paliela izmēra lokans krāsainais skārienjūtīgais ekrāns, kurā var tikt atainota dažāda informācija, kā arī aprocei ir vairāki lietotāja veselību un pašsajūtu kontrolējoši sensori. Kā iecerējuši Kairos inženieri, tad šo aproci varēs savietot ar iOS, Android un Windows Phone operētājsistēmām.

    Reklāma

    Pārdošanā šim elegantajam risinājumam būtu jāparādās nākamā gada vasarā, un atkarībā no modifikācijas, kuras ražotājs ir iecerējis vairākas, tas maksās no $199 līdz $299. Šobrīd sākta līdzekļu vākšana projektam, interneta vietnē Indiegogo. Ļoti cerams, ka izdosies, jo šī ideja ir lieliska, un ļaus savienot mūsdienīgas tehnoloģijas un vēlmes ar labu un kvalitatīvu rokaspulksteni.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=eJhwusVRGEc&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma