Web Analytics
More
    Reklāma

    Rubbee 2.0, un velosipēds dažās sekundēs kļūst par elektro velosipēdu

    Jaunākie raksti

    Pārdošanā nonākusi visai interesanta ierīce, kurai dots nosaukums Rubbee 2.0, un tā paredzēta tam, lai no parasta velosipēda tā īpašnieks bez liekām pūlēm varētu izveidot elektrisko velosipēdu. Ierīce, kura veidota kā atsevišķs kompakts bloks, stiprinās pie velosipēda rāmja zem sēdekļa, un dažās sekundēs velosipēds pārvēršas par elektrisko velosipēdu. Šajā kompaktajā blokā ir ievietots 250 vatu motors, kā arī 280 Wh akumulators, kura pilnai uzlādei no elektriskā tīkla vajag 3 stundas. Turklāt Rubbee 2.0 ir arī ērts rokturis, kurš ļauj to vienkārši pārnēsāt.

    Tāpat komplektā ir arī ierīce ar nosaukumu Pedal Assist Sensor, kura ar sensoru palīdzību analizē pedāļu mīšanas ātrumu, un ar iebūvēta kontroliera palīdzību maina elektromotora darbības parametrus. Tā tiek nodrošināts vienmērīgs un ērts braukšanas ātrums praktiski ikvienā situācijā.

    Reklāma

    Rubbee 2.0 ļauj attīstīt ātrumu līdz 25 km/h un ar vienu uzlādi pietiks, lai nobrauktu 40 kilometrus. Jaunuma svars ir 6,9 kilogrami. Vienīgais mīnuss visā šajā pasākumā ir tas, ka cena padevusies visai kodīga, un tie ir veseli 975 eiro.

    AvotsGizmag
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krisjanis
    21.11.2014 18:13
    GundarsBarons
    21.11.2014 22:12

    Un kas notiek, ja tas nenormālā ātrumā griezošais rullīts (spriežot pēc velo riteņa un rullīša attiecības) pēkšņi ievelk, teiksim, braucēja plīvojošo šalli….? Teiksim, šalle atsējusies un nošļukusi garāka kā normālā situācijā. Protams, dramatizēju, bet varbūtība pastāv.
    Un nemaz nedomājot, ka visi dubļi un kakas, kas pielipušas riepai tiek caur šo “veltnīti” skaisti izrullētas. Diezgan nepraktisks tas pasākums tomēr.

    Skats
    22.11.2014 12:05

    Noderīgs būtu tāds elektro velosipēds, kur minoties var uzlādēt akumulatoru.

    z
    23.11.2014 20:15

    Es jau neko, bet par to naudu var vairākus normālus skūterus nopirkt.

    Reklāma