Web Analytics
More
    Reklāma

    Šonedēļ DevClub.lv pasākumā runās par izstrādi Google Glass, Arduino, Raspberry Pi un LED displejiem

    Jaunākie raksti

    DevClub.lv ir Latvijas IT speciālistu komūna, kas ik mēnesi sanāk kopā, lai apspriestu izstrādātājiem aktuālus tematus. Nākamā kopā sanākšana paredzēta 20. novembrī plkst. 18:30 Microsoft Latvia ofisā (Zaļā iela 1, Rīga). Dalība ir bezmaksas, taču vietu skaits ierobežots.

    • Uldis Indriksons no Accenture Latvia būs atnesis Google Glass viedās brilles un runās par savu pieredzi izstrādājot lietotnes šai ierīcei. Viņš pastāstīs par to ko Google Glass spēj un ko nē. Prezentācija arī sniegs atbildi uz jautājumu par to, kas ir jāņem vērā izstrādātājiem, kas vēlas veidot Google Glass aplikācijas.
    • Edmunds Medvedevs no Arcana digital group stāstīs par Arduino un Raspberry Pi minidatoru praktisko pielietojumu, lai atrisinātu dažādus ar “Internet of Things” automatizāciju saistītus uzdevumus. Kā no idejas nonākt līdz pirmajam testējamam prototipam? Pasākumā būs apskatāmi vairāki kontrolieri un komponentes.
    • Dmitrijs Klepikovs no Pixout runās par zemas izšķirtspējas LED displejiem ar atsevišķi kontrolējamiem pikseļiem. Saruna arī skars programmatūru, kas spēj kontrolēt šādus displejus.

    Vairāk par pasākumu uzzini DevClub.lv tīmekļa vietnē.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Ungurs
    18.11.2014 16:17

    Čābīgi, ka vienā laikā ar – https://www.facebook.com/events/793590950707535

    Reklāma