Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izlaiž viedās brilles Anzu, kas maksā 200 USD

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Razer, kuru mēs ikdienā labāk atpazīstam saistībā ar dažādu datortehniku, īpaši jau datorspēļu aksesuāriem, saviem klientiem tagad piedāvā arī viedās brilles Anzu. Tās gan nav īpaši advancētas, taču spēs palīdzēt ikdienas viedtālruņa lietošanā, kā arī tās varēs aprīkot ar redzi koriģējošām lēcām.

    Razer Anzu nav viedās brilles, kuras uz stikliņiem projicēs dažādas bildes un pildīs plašu funkcionalitāti, par ko savulaik sapņoja Google Glass projekts. Tās vairāk ir domātas kā atbalsts ikdienas viedierīču lietošanā, jo brilles ir aprīkotas ar bezvadu skaļruņiem, kas ļaus gan klausīties mūziku, gan atbildēt uz telefona zvaniem, kā arī noteiktos gadījumos pārvaldīt savu telefonu.

    Reklāma

    Razer radītās viedās brilles ir iespējams aprīkot gan ar tumšinātajiem stikliem, lai tās aizsargātu no saules stariem, gan ievietot lēcas redzes uzlabošanai, kas nozīmē, ka Anzu var lietot arī kā parastās optiskās brilles. To darbības ilgums gan ir tikai 5 stundas, tomēr jāņem vērā, ka tās sver robežās no 43 līdz 48 gramiem. Tātad tās noteikti nav smagas un neērtas. Jāatzīmē, ka Razer Anzu tiks piedāvātas ar diviem dažādiem rāmju dizainiem – taisnstūra un apļveida, kā arī divos izmēros, lai apmierinātu plašāku klientu loku.

    Avots: Razer

    Papildu brillēm ir IPX4 ūdens aizsardzības, kas nozīmē, ka tās ir pasargātas no sviedriem un neliela mitruma. Brilles ir iespējams iegādāties visā pasaulē, un attiecīgi Latvijas tirgum atbilstošā cena ir 209,99 EUR, bet ASV cena ir 199,99 USD, kas ir visai demokrātiska šādam produktam. Konkurence tirgū nav liela, bet no lielākajiem spēlētājiem var minēt Bose Frames un Amazon Echo Frames viedās brilles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma