Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izziņojis Viper 8K datorpeli e-sportistiem

    Jaunākie raksti

    Internets vēsta, ka “polling rate” būtu jātulko kā “iztveršanas frekvence”, bet izklausās tas pārāk dīvaini, lai kaut daži saprastu, kas tad zem haubes noticis ar Razer Viper 8K. Razer Viper 8K ir datorpele ar 8000 Hz polling rate jebšu informācija no peles optiskā sensora un pogu slēdzīšiem tiek padota datoram 8000 reižu sekundē.

    Parastas peles darbojas ar 1000 Hz, kas ir kļuvis par sava veida standartu peļu ražotājiem un arī spēļu izstrādātājiem. Bet 1000 Hz un attiecīgi 1000 nolasījumiem sekundē par peles pārvietošanos var sākties problēmas, kad parādās 360 Hz monitori, jo tad uz katru parādīto kadru peles pārvietošanos nolasa tikai trīs reizes. Protams, šādas nianses nav jūtamas uzreiz, bet e-sports tipa spēļu cienītāji tomēr varētu manīt kādu izmaiņu.

    Reklāma

    Tā dēvētās geiminga peles var pārslēgt režīmos starp 125 Hz un 1000 Hz, tad arī var pamēģināt aktivizēt kādu zemāku iztveršanas frekvenci un pēc pāris minūtēm atslēgt atpakaļ 1000 Hz. Izjuti atšķirību?

    Pelei ir Razer Chroma RGB izgaismojums, 20 000 DPI sensors, 7 + 1 poga ar 2. paaudzes Razer Optical Mouse Switch un pele bez vada sver 71 g.

    Razer Viper 8K cena ir saglabāta vienāda ar veco Razer Viper peles modeli, kas ir jauks solis no Razer puses.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma