Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Pay 72 stundu laikā aktivizētas vairāk kā miljons maksājumu kartes

    Jaunākie raksti

    Wall Street Journal tehnoloģiju konferencē Tims Kuks (Tim Cook) izstāstījis, ka Apple Pay virtuālā maka servisā pirmo 72 stundu laikā reģistrētas vairāk kā miljons maksājumu kartes.

    Apple Pay virtuālais maks un tā iespējas saņēma asu kritiku pēc pliko bilžu parādīšanās tiešsaistē it kā no Apple mākoņdatu glabātuvēm. Tika norādīts, ka ja jau Apple nespēj glabāt lietotāju bildes, tad diez vai vajadzētu tehnoloģiju gigantam uzticēt savus maksājumu karšu datus. Apple Pay sev nes līdzi arī zināmu negāciju devu, kas saistīta ar komisijas maksām par šī servisa izmantošanu. Vairāki lielie ASV tirgotāji jau aktīvi veido paši savu norēķinu sistēmu, kas ērtību ziņā kopē Apple Pay virtuālo maku, bet maksājumu sistēma būs bez maksas – par tās izmantošanu netiks ieturētas komisijas maksas, kā arī netiks iesaistīti maksājumu karšu izdevēji.

    Reklāma

    Apple savos naudas kambaros ieliek 0.15% no visa Apple Pay apgrozījuma, jeb 15 centus par katriem iztērētajiem 100 dolāriem. Bet vēl ir jāskaita klāt maksājumu karšu sistēmu uzturētāju komisijas. Tās visas gulsies uz pircēju pleciem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma