Web Analytics
More
    Reklāma

    Antumbra Glow – Ambilight analogs kura cena $35

    Jaunākie raksti

    Visai interesantu projektu, kuram dots nosaukums Antumbra, pieteikusi piecu studentu grupa. Pēc būtības, tas ir modulis, kurš veidots kā alternatīva zināmajai Philips Ambilight sistēmai. Apgaismojuma sistēma ļaus jums daudz komfortablāk strādāt pie datora un arī skatīties dažādu multimediju saturu datora ekrānā.

    Ierīce, kuras izmēri ir tikai 3,8×3,8×1,27 cm, stiprinās monitora aizmugurē, un ar iebūvētajām diodēm izgaismo virsmu aiz monitora, ekrānā esošajam attēlam atbilstošā krāsā. Ierīce datoram pieslēdzama izmantojot standarta USB pieslēgvietu, un to darbina atvērtā koda programma, kura savietojama ar Linux, Windows un OS X. Patērē šis modulis tikai 2,2 vatus. Antumbra var tikt izmantots kopā ar parastajiem monitoriem vai arī ar klēpjdatoru. Pirmie 100 šī moduļa eksemplāri jau nonākuši pārdošanā un to cena ir $35. Vairāk par jaunumu skatieties video materiālā.

    Reklāma

    [vimeo 108070048 w=640 h=360]

    glow_render

    івівів

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arturs
    15.10.2014 22:23

    kā ar televizoriem?! piem. šito var pieslēgt pie smart TV?

    kristaps194
    15.10.2014 22:34
    Reply to  Arturs

    Visticamāk, ka uzreiz ne, jo softs būs instalējams, bet, ja jau Open-Source un ar laiku iegūs popularitāti, tad varam gaidīt visādus feinus projektus :)

    Reklāma