Web Analytics
More
    Reklāma

    Carl Zeiss virtuālās realitātes brilles One maksās tikai $99

    Jaunākie raksti

    Carl Zeiss tikko izsludinājuši virtuālās realitātes brilles One, kas būs atbilde Samsung Gear VR virtuālās realitātes brillēm. Gluži kā Samsung gadījumā, arī Carl Zeiss One lietošanai būs nepieciešams sapārot brilles ar viedtālruni, bet 99 dolāru vērtās brilles spēs sadarboties ar vairākiem Android un iOS viedtālruņu modeļiem izmēros no 4.7 līdz 5.2 collām. Interesanti, ka šāda izmēru izvēle izslēdz Galaxy Note 4 lietošanu kopā ar Carl Zeiss One.

    Carl Zeiss One iespējams iepriekšpasūtīt jau šobrīd. Tiek norādīts, ka virtuālās realitātes brilles One tiks izsūtītas ap Ziemassvētku laiku. Carl Zeiss One virtuālās realitātes brilles sākuma komplektācijā ietilps viens viedtālruņa adapters pēc pircēja izvēles, bet papildus adapteri citiem viedtālruņiem būs piepērkami par 10 dolāriem gabalā.

    Reklāma

    Pirmo atbalstāmo ierīču sarakstā iekļauti Galaxy S5 un iPhone 6, bet Carl Zeiss sola atbalstāmo viedtālruņu sarakstu papildināt arī ar citiem modeļiem.

    Carl Zeiss One atvērtā koda programmatūra iesākumā piedāvās standarta iespējas – 3D kino, attēlu apskati, Google Street View un dažas citas iespējas. Izstrādātāji varēs veidot plašākas Carl Zeiss One iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    13.10.2014 10:03

    Iedomājieties, pec 20 gadiem mēs us šito skatīsimies, kā uz pirmajiem TV (zilajiem ekrāniem) :D

    Reklāma