Web Analytics
More
    Reklāma

    Moto 360 atklāta attēla iedegšanas problēma

    Jaunākie raksti

    Moto 360 tiek uzskatīts par vienu no augstvērtīgākajiem viedajiem pulksteņiem. Tas neoficiāli kronēts par pašreiz labāko Android Wear pulksteni, bet tiek saņemtas ziņas, ka Moto 360 vērojamas ekrāna iedegšanas problēmas (image burn-in).

    Interesantākais visā stāstā ir tas, ka Moto 360 ir saņēmis LCD ekrānu un tiem nav tehnoloģiski nav tādas problēmas kā ekrāna iedegšanas. Ekrāna iedegšana raksturīga t.s. plazmas paneļiem, it īpaši vecākiem modeļiem. Ilgstoši skatoties vienu un to pašu televīzijas programmu var iedegt kanāla logotips. Bet ar Moto 360 ekrānu varētu notikt jebkas, tikai ne iedegšana. LCD ekrāniem ir līdzīga problēma, kas angliski tiek dēvēta par image persistence. Arī tā atstāj pēdas ekrānā, bet parasti tas ir īslaicīgs defekts.

    Reklāma

    Tiesa, par šādu ekrāna uzvedību ziņo vien retais Moto 360 īpašnieks un Motorola jau ir sazinājusies ar bojāto Moto 360 īpašniekiem, lai konkretizētu problēmu un meklētu cēloņa novēršanas iespējas. Pašrocīgi neesot iespējams tikt vaļā no attēla iedegšana, nelīdzot ne izslēgšana uz vairākām stundām, ne Moto 360 atiestatīšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nauris Līdaks
    22.09.2014 21:50

    ideg vai neiedeg tas ekrāns, bet tā melna strīpa lejā ir pretīga ;(

    Rūdolfs Rancāns
    24.09.2014 09:27

    Jā, Krizstabz, Tev bija taisnība, nav jēga ķert jau pirmās paaudzes Android Wear pulksteņus. Baterija, šis stulbums, melnā līnija, pakalpojumu pieejamība..

    P.S. Pebble Steel ir to 200 – 300€ vērts?

    24.09.2014 09:29

    Es Pebble Steel ikdienā lietoju jau gandrīz piecus mēnešus. Tiesa, jau pēc dažām nedēļām atslēdzu tā “smart” daļu, jo piebesīja, ka visu laiku vibrē uz rokas. Tātad, ierīci lietoju kā parastu rokaspulksteni. Kā dzelzis man tas ļoti patīk, bet sapratu, ka viedpulksteņu idejai kā tādai vēl ir kur augt.

    Reklāma