Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tildē” arvien pieprasītāki kļūst tulkošanas un lokalizācijas pakalpojumi Āzijas valstu valodās

    Jaunākie raksti

    Pašlaik, kad Baltijas un Skandināvijas uzņēmumi meklē arvien jaunus eksporta ceļus ārpus Eiropas un NVS valstīm, Āzijas valstis ar strauji pieaugošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas produkcijas ir viens no pieprasītākajiem eksporta tirgiem. Latvijas uzņēmums „Tilde” ir izstrādājis un aizvien aktīvāk sniedz tulkošanas un lokalizācijas pakalpojumus Āzijas valstu valodās – japāņu, korejiešu un citās, piedāvājot īpaši izdevīgus sadarbības nosacījumus tieši Baltijas uzņēmumiem.

    Ņemot vērā šī reģiona valstu valodas un kultūras iezīmes un atšķirības no Eiropas vides, produktu komunikācija, tulkošana un lokalizācija ir īpaši svarīga, pielāgojot produkciju konkrētajam eksporta tirgum. Katra jauna eksporta tirgus apgūšana ir darbietilpīgs un atbildīgs process. Ir nepieciešama rūpīga analīze, pārdomāta rīcība, kā arī konkrētās valsts valodas un kultūras iezīmēm pielāgota produktu stratēģija.

    Reklāma

    Lai vislabāk sagatavotos darbam ar šādiem potenciālajiem patērētājiem, lieki netērējot uzņēmuma resursus, sabiedrība Tilde jau tagad piedāvā lokalizācijas pakalpojumus arī Āzijas valodām.
    “Saņemot arvien vairāk pieprasījumu tulkošanas un lokalizācijas pakalpojumiem Āzijas valstu valodām, Tilde ir izstrādājusi un jau aktīvi sniedz tulkošanas un lokalizācijas pakalpojumus šīm valodām, piedāvājot īpaši izdevīgus nosacījumus Baltijas uzņēmumiem. Lai veicinātu mūsu reģiona uzņēmumu attīstību un eksporta tirgus apgūšanu, atbalsts arī tulkošanas un lokalizācijas jomā ir būtisks un nepieciešams. Mēs esam priecīgi, ka ar savu ilggadējo pieredzi un kvalitatīvajiem pakalpojumiem varam palīdzēt veicināt mūsu uzņēmumu eksporta attīstību,” uzņēmuma piedāvājumu pamato Baltijas lokalizācijas vadītāja Nansija Lībiete.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    14.09.2014 11:31

    Nevaru novērtēt, kā Tildei sokas ar Āzijas valodām, bet vismaz angļu-latviešu valodu virzienā Google tulkotājs strādā krietni labāk nekā Tildes tulkotājs.

    tests
    18.09.2014 13:07

    Imant, raksts ir par profesionālas tulkošanas pakalpojumiem, nevis mašīntulkošanu… Es šaubos, ka Google tev cilvēks tulko tekstus…

    Reklāma