Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon laiž klajā kompaktās XF205 un XF200 kameras video profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Canon paplašina savu profesionālo video klāstu ar XF205 un XF200 – divām kompaktām video kamerām, kas piedāvā profesionālu funkcionalitāti, lielu jaudu un izcilu attēla kvalitāti.

    Jaunie modeļi ir izstrādāti uz XF105 un XF100 kameru bāzes, bet uzlaboti, ņemot vērā atsauksmes, kas saņemtas no dažādās jomās strādājošiem profesionāļiem. Papildinot XF klāstu, abas kameras piedāvā jaudīgāko Canon HD Video sistēmu, dažādus ierakstīšanas režīmus, bezvadu savienojamību un ērtāku dizainu, lai nodrošinātu operatoriem lielāku uzņemšanas brīvību, labāku skatu un ērtāku materiāla nosūtīšanu darba laikā.

    Reklāma

    Paredzētas pielāgojamībai

    Canon XF200
    Canon XF200

    Jaunās kameras ir izstrādātas, lai ļautu lietotājiem ar kompaktu video kameru sasniegt vēl vairāk. Apvienojot izcilu attēlu kvalitāti un jaunas profesionālas funkcijas, jaunās kameras piedāvā pielāgojamību, kas ļauj operatoriem sasniegt jaunu līmeni savā darbā.

    Abi modeļi darbojas ar Canon HD Video sistēmu un ietver nozīmīgus uzlabojumus. Katram modelim ir 26,8 mm platleņķa Canon HD objektīvs ar optisko tālummaiņu, kas divkārt palielināta līdz 20x, un darbojas kopā ar Canon jaunāko HD CMOS PRO attēlveides sensoru un jaudīgu DIGIC DV 4 procesoru. Apvienojumā ar 50Mbps MPEG ierakstīšanu un 4:2:2 krāsu izlasi, rezultāts ir video kvalitāte, kas piemērota apraidei, ar augstu jutību un plašu dinamisko diapazonu, kas nodrošina izcilu rezultātu pat nepietiekamā apgaismojumā.

    Optimizētas profesionāļiem, pieejamas visiem

    Canon XF205
    Canon XF205

    XF205 un XF200 ir izstrādātas, lai atbalstītu augošās un dažādās operatoru vajadzības – ļaujot vienlaikus uzņemt vairākās platformās. Dažādas ierakstīšanas iespējas ļauj vienlaikus ierakstīt augstas izšķirtspējas MXF failus CF kartēs un MP4 failus SD kartē ar HD vai zemāku izšķirtspēju; tas lieti noder uzņemot materiālu, kas paredzēts gan apraides, gan tīmekļa kanāliem.

    Ievērojami uzlabojumi nodrošina arī ērtāku kadrēšanu un materiāla pārraudzību. Optimizēts skatu meklētājs piedāvā 1,23 m punktu izšķirtspēju, kas nodrošina daudz lielāku precizitāti, pārbaudot fokusu. Uzlabots 3,5 collu OLED displejs piedāvā arī lielāku kontrastu, dzīvākas krāsas un ātrāku reakciju, ievērojami atvieglojot vadāmību, īpaši spilgtas gaismas apstākļos.

    XF205 un XF200 ir ideāli piemērotas arī mazāk pieredzējušiem operatoriem. Tās piedāvā gan kontroli un precizitāti, ko sagaida pieredzējušāki lietotāji, gan intuitīvu vadīklu izkārtojumu, pilnīgi automātisku uzņemšanas režīmu un dažādas palīgfunkcijas, kas ietver Face Detection, lai pat amatieri spētu uzņemt izcilus video.

    Profesionāls audio un savienojumu iespējas

    Uzlabota skaņas uztveršana nodrošina profesionālas kvalitātes skaņu, kas piemērota apraides vajadzībām. Abi modeļi atbalsta četru kanālu lineāro PCM ierakstīšanu ar divām XLR ievadēm, kas ļauj izmantot profesionāla līmeņa mikrofonus. Turklāt iebūvēti stereo mikrofoni un 3,5 mm mikrofona ligzda nodrošina lietotājiem dažādas skaņas ierakstīšanas iespējas.

    Katram modelim ir arī Wi-Fi un Ethernet LAN savienojamība, kas piedāvā tiešu vai bezvadu savienojumu ar dažādām ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Bezvadu savienojamība piedāvā brīvību attāli kontrolēt kameru, apskatīt uzņemto un ērti pārsūtīt failus uz FTP, neizmantojot nekādu papildu programmatūru. Turklāt jaunā CameraAccess funkcija ļauj straumēt zemākas kvalitātes starpniekfailus uz citu ierīci caur Wi-Fi, uzlabojot ātrumu, ar kādu iespējams kopīgot saturu, piemēram, ziņu sižetus.

    XF205 vēl vairāk papildina savienojamības iespējas ar izvēles 3G-SDI/HD-SDI, Timecode un Genlock termināliem, lai ērti integrētu vairāku kameru uzņemšanā vai citā apraides aprīkojumā.

    Pieejamība

    XF205 un XF200 būs pieejamas visā Eiropā no 2014. gada jūlija vidus. Tās varēs apskatīt NAB 2014.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma