Web Analytics
More
    Reklāma

    Draugiem.lv turpmāk vadīs Kaspars Driķis

    Jaunākie raksti

    Draugiem.lv desmit gadu jubilejas mēnesī uzņēmuma direktora amatā darbu uzsāks Kaspars Driķis, stafeti pārņemot no ilggadējās vadītājas Agneses Zērnes.

    Agnese Zērne portālu Draugiem.lv vadīja sešus gadus. Par saviem nākotnes plāniem Agnese pagaidām vēl nevēlas runāt, zināms vien, ka tie saistīti ar jauniem izaicinājumiem vienā no Eiropas metropolēm – Barselonā.

    Reklāma

    „Tas noteikti ir Agneses vadītās komandas nopelns, ka Latvija joprojām ir vienīgā valsts Eiropā, kur vietējais sociālais medijs Draugiem.lv ir absolūts līderis un pārspēj jebkuru starptautisko milzi. Agnese portāla vadību pārņēma brīdī, kad valstī sākās krīze un daudziem medijiem sākās cīņa par izdzīvošanu. Draugiem.lv taupības nolūkos neatlaida nevienu darbinieku un arī algas saglabāja pirmskrīzes līmenī. Mēs bijām kā kuģis, kas pārvar satrakota okeāna draudus, veiksmīgi izvairoties no aisbergiem. Viņas un komandas darbs nodrošināja draugiem.lv stabilitāti un izaugsmi laikā, kad visapkārt viens pēc otra grima lielāki un mazāki kuģīši,” Agneses ieguldījumu draugiem.lv veiksmes stāstā komentē Draugiem.lv līdzīpašnieks Agris Tamanis.

    „Mēs domājam par jauniem tirgiem, cenšamies “uztaustīt” jaunus biznesa virzienus un esmu drošs, ka Agnesei būs nozīmīga loma šajā procesā,” rezumē A.Tamanis.

    Kaspars Driķis iepriekš vadīja starptautiska interneta izpētes uzņēmuma Gemius Latvijas filiāli un viņu industrijā pazīst kā augsta līmeņa speciālistu digitālajā mārketingā un citos interneta biznesa virzienos.

    „Kaspars noteikti ir viens no mums – spilgta personība, zinošs speciālists un, pats galvenais, viņš ir atvērts un godīgs. Draugiem.lv ir īpašs uzņēmums, šeit nav iespējams strādāt, ja neatbilsti mūsu vērtību sistēmai. Esmu pārliecināta, ka portāla lietotājus sagaida jauni, aizrautīgi eksperimenti un inovācijas,” jaunā vadītāja izvēli pamato Agnese.

    „Tieši Agnese mani uzrunāja pievienoties Draugiem.lv komandai. Būšu godīgs – nešaubījos ne mirkli. Ilgstoši darbojoties nozarē, esmu apbrīnojis draugiem.lv kā veiksmīga biznesa un nevainojamas reputācijas paraugu. Uzaicinājums pievienoties šai komanda ir liels gods un atbildība. Varētu teikt banālo – izaicinājums, bet precīzāk šķiet – iespēja. Darbs Gemius Latvija ir nozīmīgs posms manā karjerā ar lielisku iespēju uzkrāt pieredzi nopietna, starptautiska uzņēmuma filiālē, tagad es pievienojos citam starptautiskam uzņēmumam, kas radīts Latvijā. Nenoliedzami, man personiski tas ir solis uz augšu,” stāsta jaunais Draugiem.lv direktors Kaspars Driķis.

    Draugiem.lv ir Latvijā radīts sociālais medijs ar vairāk kā 1,2 miljonu reģistrētu lietotāju skaitu. Desmit gadu laikā sociālā medija paspārnē radušies 12 interneta tehnoloģiju un iekārtu ražošanas projekti, no kuriem vairāki izauguši par patstāvīgiem starptautiskiem uzņēmumiem. Draugiem.lv grupā kopumā strādā vairāk kā 100 darbinieku. Šā gada martā portāls Draugiem.lv atzīmē savu desmito jubileju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    26.02.2014 09:26

    Mani pēdējie novērojumi liecina, ka arvien vairāk un vairāk cilvēku sāk pāriet uz Facebook. Draugiem.lv ietekme lēnām samazinās. Galu galā Facebook milzis uzvarēs, tas ir vairāk kā skaidrs.

    KKTK
    26.02.2014 10:10

    Kā tad būs – vēl vairāk, vai tik pat ātro kredītu reklāmas?

    Reklāma