Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT portālā draugiem.lv izveidojis spēli CIEMOS

    Jaunākie raksti

    Latvijas Mobilais Telefons (LMT) šonedēļ portālā Draugiem.lv atklāj oriģinālspēli CIEMOS. Interaktīvā spēle ļaus izglītojošā un izklaidējošā veidā nostiprināt TV šova CIEMOS un Viedtālruņu zinību ciemā LMT mājas lapā lmt.lv/ciemos iegūtās zināšanas par viedierīcēm un dažādām satura lietotnēm, vienlaikus vairojot lepnumu par savu novadu.

    „Jaunā Draugiem.lv spēle CIEMOS ir nākamais solis, lai palīdzētu apgūt viedierīces ikvienam, kurš vēlas tehnoloģijas izmantot jēgpilni, lai uzlabotu, padarītu aizraujošāku un saturā bagātāku savu un tuvāko dzīvi. Tā ir mācību rīks un iespēja izglītojoši izklaidējošā veidā atklāt ko jaunu un noderīgu,” norāda LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

    Draugiem.lv spēlē CIEMOS ikviens spēlētājs var iejusties sava ciema mēra lomā, uzkrāt būvniecības resursus, virtuālo naudu un veidot savu reputāciju. Galvenais spēles mērķis – uzbūvēt visskaistāko un vislabāk aprīkoto ciemu. Lai būvniecība notiktu raiti un labāk nekā citiem, spēlētājiem būs jāapgūst plašās iespējas, ko sniedz viedierīces, šādi apvienojot patīkamo ar lietderīgo un mācoties spēles laikā.

    Spēlē ir arī iespēja sacensties ar draugiem un citiem spēlētājiem no visas Latvijas. Tajā var redzēt arī, kā veicas katram Latvijas novadam un kādi ir paši labākie rezultāti spēlē. Jaunā Draugiem.lv spēle ir paredzēta gan bērniem, gan arī pieaugušajiem.

    Ciemos_-_draugiem_lv

    Spēles izstrādātāji ir inovatīvais uzņēmums Next Level, kas jau ir radījis Latvijā tik populāras spēles kā Okeānija, Fikss un Bongo.

    Daudzpusīgā un informatīvā LMT viedprojekta CIEMOS ietvaros notiek televīzijas viedspēle CIEMOS, kurā dažādu novadu pārstāvji izzina Latvijas skaistākās vietas un cīnās par veiklākā un atjautīgākā ciema titulu. Jau šovakar LTV1 varēs redzēt raidījuma finālu, kurā uzzināsim Latvijas pārāko ciemu. Otrā projekta sadaļa ir Vietdālruņu zinību ciems LMT mājas lapā lmt.lv/ciemos, kura apmeklētājiem ir iespēja iegūt jaunas zināšanas par noderīgām lietotnēm, apskatot dažādas tematiskās mājas. Projektu tagad papildinājusi izklaidējoši izglītojoša spēle Draugiem.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma