Web Analytics
More
    Reklāma

    Apstiprināta un Apple TV lietotņu veikalā pieejama draugiem.lv izstrādātā lietotne “Skatuve”

    Jaunākie raksti

    Draugiem.lv “Skatuve” ir vieta, kur ikviens interneta lietotājs var bez maksas skatīties Latvijas mākslinieku priekšenumus – koncertus, īsfilmas, teātra izrādes, videoklipu pirmizrādes un sarunas ar interesantiem cilvēkiem. Līdz šim draugiem.lv “Skatuve” bija redzama datoru un mobilo telefonu lietotājiem, tagad arī jaunākās paaudzes Apple TV.

    “Tieši pirms gada, kad ar Carnival Youth koncerta video atklājām sadaļu “Skatuve”, mūsu mērķis bija cilvēkiem rādīt labu saturu viņu datoru un viedtelefonu ekrānos, nu ir pienācis laiks skatīties to uz vienas no pasaulē modernākajām viedierīcēm un uz īsta televizora ekrāna,” lietotnes izstrādi pamato Draugiem Grupas runasvīrs Jānis Palkavnieks.

    Reklāma

    “Kad klajā nāca iPhone un iPad, liela daļa inovāciju un jaunāko tehnoloģiju koncentrējās tieši uz mazajiem ekrāniem, taču tagad ir pienākusi arī lielo ekrānu kārta apgūt tās pašas tehnoloģijas un sasniegt līdzvērtīgu novatorismu. Ar jauno Apple TV un tā jaudīgo jauno tvOS izstrādātāji rada jaunumus, kas pilnībā mainīs to, ko sagaidi no lielā ekrāna, jo tas būs tikpat personisks kā tavs iPhone vai iPad,” par Apple TV stāsta tā izstrādātāji.

    Pirmo Latvijas lietotni Apple TV veikalā (AppStore) ikviens bez maksas jau tagad var lejuplādēt ierakstot meklētājā “draugiem.lv Skatuve”.

    Šobrīd draugiem.lv “Skatuve” var skatīties Carnival Youth, Aminatas, Antras Stafeckas, Suitu sievu, Flame & The Rolltones, DAGAMBA, Dj Makree un Normunda Pauniņa koncertus, sarunas ar Jāni Āmani, Raimondu Elbakjanu, Madaru Botmani, mūziķa Dona filmu Ceļojums, Māras Upmanes-Holšteinas dziesmu kinofilmai “Romeo un Džuljeta”, kā arī De Jorana (Aarzemnieki) un grupas Z-Scars videoklipu pirmizrādes. Draugiem.lv “Skatuve” saturs tiek regulāri paplašināts – 7.maijā savu jauno dziesmu īpašā solo koncertā prezentēs mūziķis Mārtiņš Ruskis.

    Līdz šim datoros un mobilajās ierīcēs draugiem.lv “Skatuve” video kopā skatīti vairāk kā miljons reižu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    05.05.2016 17:17

    saturs reāli sper visiem intelektuāļiem pa dibenu.

    Krotow
    06.05.2016 12:59
    Reply to  PurvaVelns

    To saturu ieraugot, smadzenes tiešām automātiski sačokurojas :)

    PurvaVelns
    06.05.2016 13:16
    Reply to  Krotow

    vai sačiekarojas

    KKTK
    05.05.2016 17:36

    Sarunai ar Elbakjanu nebija jābūt zem kriminālziņām?

    Reklāma