Web Analytics
More
    Reklāma

    Zakerbergs atklāj, kad tiks prezentētas “Meta” jaunās virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Nesen jau rakstījām, ka “Sony” nākamā gada sākumā plāno palaist tirgū savas otrās paaudzes virtuālās realitātes (VR) brilles “PlayStation VR2“, kas būs piemērotas “PlayStation 5” spēlētājiem. Jūtot, ka konkurence elpo pakausī, “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs nācis klajā ar paziņojumu, ka uzņēmuma nākamās VR brilles tiks izziņotas oktobrī – ap to laiku, kad “Meta” rīko savu ikgadējo pasākumu “Connect”.

    Zakerbergs norāda, ka jaunās VR brilles ar koda nosaukumu “Project Cambria” piedāvās dažas būtiskas funkcijas. Piemēram, ierīce spēs veikt acu un sejas izsekošanu. Tas ļaus virtuālajā realitātē izveidot acu kontaktu un iedos lietotāja avataram emocijas. Neatkarīgi no tā, kāda būs lietotāja sejas izteiksme, tas reāllaikā atspoguļosies arī lietotāja avatarā. Piemēram, ja lietotājs smaidīs, arī avatars smaidīs utml.

    Reklāma

    “Meta” vadītājs gan nav plaši izteicies par ierīces tehnisko specifikāciju, taču sagaidāms, ka uzņēmuma jaunās VR brilles būs aprīkotas ar augstas izšķirtspējas krāsaino ekrānu, kā arī iekšējiem sensoriem acu un sejas izsekošanai. Savukārt nopludināts kods liecina par to, ka ierīci varētu saukt “Meta Quest Pro”, kas pieskaņotos “Meta” zemākas klases VR brillēm “Meta Quest”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roland Eihe
    29.08.2022 18:05

    Lai iet dillēs tas cukenbergs, meta produktus viennozīmīgi nepirkšu to pašu okulus rift S pardošu, netaisos sponsoret spamerus!
    Bez tam FB nav droš paroles tiek nopludinātas patstāvigi darknetā!!!!!!

    Reklāma