Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” ievieš jaunu autorizēšanās sistēmu metaversā

    Jaunākie raksti

    “Meta” aktīvi turpina darbu pie savu 3D virtuālo pasauļu izvēršanas un metaversa attīstības. Viens no nesenākajiem “Meta” jauninājumiem šajā ziņā ir jauna autorizēšanās sistēma metaversā. Ja līdz šim “Meta Quest” virtuālās realitātes (VR) briļļu īpašnieki metaversā varēja iekļūt, izmantojot “Facebook” vai “Instagram” kontu, drīzumā tos aizstās “Meta” konti un jaunie “Meta Horizon” lietotāju profili.

    Lai gan, lai autorizētos, vairs nebūs nepieciešams “Facebook” vai “Instagram konts”, lietotājs to varēs izmantot, lai izveidotu savu jauno “Meta” kontu. Būtiski, ka tas būs nepieciešams, gan esošajiem, gan jaunajiem lietotājiem. Kad “Meta” konts būs gatavs, lietotājam būs jāizveido “Meta Horizon” profils ar unikālu lietotājvārdu.

    Reklāma

    Tā kā privātums ir būtisks aspekts metaversā, lietotāji varēs izveidot savu “Meta” kontu, izvēloties kādu no trim privātuma līmeņiem – atvērts visiem, draugiem un ģimenei vai privāts. Savukārt nepilngadīgo jeb 13 līdz 17 gadu vecu lietotāju “Meta” konti automātiski tiks iestatīti kā privāti.

    “Meta” norāda, ka jaunās autorizācijas iespējas pie lietotājiem nonāks pakāpeniski. Jautāts, kāpēc bija nepieciešamas šādas pārmaiņas, uzņēmums norādīja uz bažām par privātumu saistībā ar personīgo sociālo mediju kontu izmantošanu piekļuvei metaversā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma