Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon Prime” abonements Eiropā kļūs manāmi dārgāks

    Jaunākie raksti

    Pēc “Amazon Prime” abonementa cenas paaugstināšanas šī gada sākumā ASV “Amazon” šo pašu ceļu vēlas iet arī Eiropā. Jāsaka gan, ka cenu kāpums gaidāms visai iespaidīgs, abonementa cenai pieaugot par 20% – 43%.

    Zināms, ka “Amazon” palielina “Prime” izmaksas Lielbritānijā no £ 79 līdz £ 95, Francijā no 49 € uz 69,90 €, Spānijā un Itālijā no € 36 uz € 49,90 un Vācijā no 69 € līdz 89,90 €. Būtiski, ka abonementa cena celta pirmo reizi vairāku gadu laikā. Kā galveno iemeslu tam “Amazon” norādīja “augošo inflāciju un darbības izmaksas”, taču minēja arī ātrākas piegādes nodrošināšanu un vairāk straumēšanas satura.

    ReklāmaAdvertisement

    Šis paziņojums nāca līdztekus “Amazon” ceturkšņa finanšu datiem. Lai gan 2. ceturksnis uzņēmumam bijis visai veiksmīga, ir savi “bet”. “Amazon” saskāries ar divu miljardu dolāru zaudējumiem, ko veicināja gan izaugsmes palēnināšanās un inflācija, gan arī ieguldījumi elektrauto ražotājā “Rivian”. Lai uzlabotu situāciju, uzņēmums solās palielināt produktivitāti, taču to negatīvi var ietekmēt federālā izmeklēšana, kas uzsākta sakarā ar iespējamiem apdraudējumiem noliktavās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    29.07.2022 14:08

    Šīs cenas jau ir uz gada plāniem. Tur tas lēciens Eiropas kontinentā ir daudz agresīvāks, jo vēsturiskā atlaide bija daudz lielāka.

    UK vecā cena bija 7,99£ mēnesī. 79£ gadā.
    Tagad būs 8,99£ mēnesī, 95£ gadā.

    Te redzams, ka sistēma UK bija pērc uz gadu un ietaupi 2 mēnešus, kamēr kontinetā bija pērc uz gadu un ietaupi 3-4 mēnešus. Pa lielam ES tiks samazināta atlaide.

    Es personīgi pēdējā dienā paņemšu gada abonomentu un nedaudz ietaupīšu uz 1 gadu.

    Reklāma