Web Analytics
More
    Reklāma

    2022. gada septembrī “Amazon Prime Video” debitēs ilgi gaidītais “Gredzenu pavēlnieka” oriģinālseriāls

    Jaunākie raksti

    Ar “Gredzenu pavēlnieka” triloģiju grāmatas vai filmas formātā iepazinušies daudzi, un ne viens vien šajā stāstā iegrimis atkal un atkal. Nu šī stāsta cienītājiem priekšā vesels seriāls, kas aizpildīs rudenīgos vakarus. Tapis zināms, ka 2022. gada 2. septembrī savu debiju “Amazon Prime Video” piedzīvos viens no “Amazon” gaidītākajiem oriģināliem – “Gredzenu pavēlnieka” seriāls, kura nosaukums pagaidām vēl tiek paturēts noslēpumā.

    Līdz ar pirmizrādes datumu “Amazon Studio” oficiāli dalījās arī ar pirmo attēlu no gaidāmā seriāla. Tā darbība norisinās Viduszemē otrajā laikmetā, kas ir tūkstošiem gadu pirms notikumiem, kas aprakstīti Dž. R. R. Tolkīna grāmatu sērijās “Hobits” (“The Hobbit”) un “Gredzenu pavēlnieks” (“The Lord of the Rings”). Seriālā būs redzami gan jau zināmie varoņi, gan jauni, kuri stāsies pretī ļaunumam, kas piemeklējis Viduszemi. Līdzīgi kā abi minētie darbi, arī jaunais seriāls filmēts Jaunzēlandē.

    Reklāma

    Seriāls, kura nosaukums pagaidām netiek atklāts, ir milzīgs “Amazon” ieguldījums savā “Prime Video” straumēšanas pakalpojumā. Ziņots, ka pirmā sezona kompānijai izmaksājusi aptuveni 465 miljonus ASV dolāru. Salīdzinājumam, piemēram, pasaulē slavenā seriāla “Troņu spēles” (“Game of Thrones”) pēdējā sezona izmaksāja ap 90 miljonus dolāru jeb ap 15 miljoniem par epizodi. Seriāla filmēšana tika uzsākta jau 2020. gada februārī, taču Covid-19 pandēmijas dēļ tā tika pārtraukta.

    Zināms, ka sākot no 2022. gada 2. septembra ik nedēļu “Amazon Prime Video” parādīsies jaunas “Gredzenu pavēlnieka” seriāla epizodes un tam būs vismaz divas sezonas.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Papajsss
    04.08.2021 11:36

    2022 gada, 2.septembrī paradzēta pirmizrāde. :)

    Reklāma