Web Analytics
More
    Reklāma

    Google un Facebook darbinieki var strādāt no mājām līdz gada beigām

    Jaunākie raksti

    Lielie tehnoloģiju uzņēmumi jau paziņojuši, ka savos birojos neatgriezīsies līdz pat oktobrim, taču Google un Facebook ir spēruši soli tālāk, atļaujot saviem darbiniekiem fiziski neapmeklēt biroju līdz pat šī gada beigām.

    Kamēr ražošanas nozare ASV cīnās par atgriešanos darba vietās, piemēram, Teslas auto rūpnīca Kalifornijā, tikmēr tie, kuriem nepieciešams vien dators, elektrība, internets un pirksti, var deldēt taustiņus arī no mājām. Jau iepriekš Facebook bija ziņojuši, ka nesagaida ātrāku atgriešanos birojā kā 6. jūlijā, taču tagad apstiprināts, ka darbinieki var to nedarīt visu gadu. Tas attiecas uz tiem, kuriem tiešām nav akūta nepieciešamība pēc darba telpām, pārējiem nodrošināt pēc iespējas drošākus darba apstākļus.

    Reklāma

    Amazon un Microsoft tikmēr ir minējuši oktobri, kā mēnesi, kad varētu atgriezties pie fiziskas klātbūtnes darbavietās. Lielo kompāniju rīcība iezīmē to, ka nākotnē ierastais 8 stundu dardabienas režīms esot uz vietas ofisā varētu palikt elastīgāks. Tā vietā varētu nākt video konferences un citi kopā strādāšanas rīki, lai nodrošinātu darba uzdevumu izpildi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdis
    11.05.2020 20:03

    Sāciet krāsot sētu no šejienes līdz vakaram

    Reklāma