Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Volvo EX30 laišanu tirgū apgrūtina dažādas programmatūras problēmas

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām dienām rakstījām, ka jaunajam un elektriskajam Volvo EX90 piegādes brīdī var nestrādāt atsevišķas funkcijas, kas tiks aktivizētas laika gaitā ar programmatūras atjauninājumiem. Arī kompānijas elektrisko “mazuli” EX30 nomoka problēmas ar programmatūru, ziņo britu medijs Autocar.

    Klienti Lielbritānijā medijam sūdzējušies par dažādām problēmām ar multimediju sistēmu, kas var vienkārši pārstāt darboties. Tāpat auto var rādīt neprecīzus datus, piemēram, laiku vai nobraucamā attāluma atlikumu. Fiksētas problēmas ar braukšanas palīgsistēmām un esot gadījumi, kad bez jebkāda iemesla nostrādā avārijas bremzēšanas sistēma. Atsevišķos gadījumos klienti esot atteikušies no savām mašīnām un saņēmuši atpakaļ naudu.

    Vismaz Lielbritānijā 2024. gada modeli vairs nav iespējams konfigurēt un pasūtīt. Tur klientiem jau jāgaida 2025. gada mašīna, kas būs pieejama tuvākajā laikā. Citviet Eiropā auto šā gada modelis joprojām pieejams. Klienti tiešsaistes forumos kopumā ir apmierināti ar mašīnas uzbūves kvalitāti, tomēr lielas galvassāpes rada tieši programmatūras jautājumi, kas ir galvenā problēma šobrīd.

    Volvo pārstāvji Latvijā nenoliedz, ka fiksēti atsevišķi šāda veida gadījumi un problēmas ar EX30, tomēr norāda, ka tās ir atrisinātas pie dīlera un tās nav uzskatāmas par ārkārtīgi nopietnām. Ja šo rakstu lasa kāds EX30 īpašnieks, gaidām atsauksmes!

    1000km brauciens ar Volvo EX30 elektroauto (video)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    05.07.2024 17:25

    forši…tu brauc pa Salu tiltu, nostrādā avārijas bremzēšana un aiz tevis braucošā fūre ielidina tevi Daugavā…

    Biteme
    05.07.2024 17:34
    Reply to  Ivars Dzerve

    …mirsti ar domu, ka brauci ar svaigu premiāla brenda auto, nevis vecu kūpošu lamatu)

    Ivars Dzerve
    05.07.2024 17:45
    Reply to  Biteme

    …un vēl drusku paspēju izglābt planētu :)

    Biteme
    05.07.2024 18:10
    Reply to  Ivars Dzerve

    …ar gandarījumu, ka gudrais volvo novērsa iespēju ietriekties kādā citā auto!

    Reklāma