Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” sāk pakāpeniski atteikties no lētākā abonementa plāna bez reklāmām

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā rakstījām, ka video straumēšanas milzis “Netflix” sāk atteikties no sava lētākā abonementa plāna “Basic” bez reklāmām. Pēc pusgada šīs izmaiņas sasniegušas pirmos lietotājus. Vairāki “Reddit” ieraksti liecina par to, ka “Netflix” atsevišķiem “Basic”  abonentiem lūdz izvēlēties jaunu plānu, lai turpinātu izmantot šo straumēšanas servisu.

    Kādam “Reddit” lietotājam “Netflix” atsūtījis paziņojumu, ka pēdējā diena, kurā ar esošo “Basic” abonementu var izmantot “Netflix” servisu, ir 13. jūlijs. Lai pēc tam varētu turpināt lietot pakalpojumu, lietotājam jāizvēlas jauns abonementa plāns: reklāmas ietverošais par 6,99 USD mēnesī, bez reklāmām par 15,49 USD vai 4K premium plāns par 22,99 USD mēnesī.

    Reklāma

    Spriežot pēc ierakstiem “Reddit”, lielākā daļa lietotāju, kuri saņēmuši ziņu no “Netflix” par abonementa plāna maiņu, ir no Kanādas un Lielbritānijas. Tas saskan ar “Netflix” publicēto informāciju šo valstu lapā, ka straumētājs pārtrauc “Basic” plāna darbību un lietotāji var jebkurā laikā mainīt savu abonementa plānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma